DonCorleone91 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A jak to zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A jak to zrobić?? No chyba se w kulki lecisz <_< no ale dobra jak trzeba to tłumacze, jak masz instalator directx ( bo chyba o ten chodzi S0n1c ) bierzesz go prawym przyciskiem myszy, wchodzisz na zakładke zgodność i tam zmieniasz na Windows 2000 albo win 2000 nie pamiętam jak tam napisali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Hmm...raczej w ten sposob musisz plik autorun.exe potraktowac. :) W kazdym badz razie u mnie pomoglo. :) Co dziwniejsze bylo to zaraz po kupnie gry. Poznierj mialem winxp x64 i brak tego problemu. Znow wrocilem do 32-bit i tez problemu nie ma. :) Wiec to rowniez musi zalezec od tego co masz w sysie. :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Działałem we wszystkie możliwe sposoby i nadal to samo!!Pamiętam że przed formatką instalowałem ale jakoś sobie poradziłem a teraz nie moge:( Oto dokładniej co mi się pojawia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/twbopvrfjx59y5u8.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Może użyj programu DirectX Happy Uninstall do odinstalowania tego directx, a później też przy jego pomocy zainstaluj najnowszą wersje. Mi pomógł ten program przy Call of Duty 2, mimo że miałem DXc to gra nie chciała się załadować w pewnej misji, teraz jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Nic to nie dało :( Wogóle coś z tym programem coś nie tak! Zachowuje się tak jakby nie widział u mnie tego DirectX`a :( Pomóżcie bo po prostu nie wyrobie z nudów a tak to sobie pogram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 jak sie pozbyc rozmycia obrazu ?? sciagnalem ten programik z 1 strony ale on niedziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitto Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Jeszcze raz, od nowa. Czy ktos odpalil NFS MW w trybie 5.1 ??? Pisalem do polskiej obslugi klienta EA ale tam nic nie wiedza, kazali mi stery na nowsze zmienic, gdzie wczesniej zazanczylem, ze mam najnowsze. Porazka. Jesli Wy mi nie pomozecie, bede musial naskrobac do Stanow czy Kanady. Pozdro jak sie pozbyc rozmycia obrazu ?? sciagnalem ten programik z 1 strony ale on niedzialana pierwszej stronie tego tematu masz odpowiedz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 tu sie z toba zgadzam ;) ale musisz przyznac (jesli slyszales B) ) ze Carrera GT im sie udala, dzwiek jest niemal identyczny jak w rzeczywistosci :rolleyes: Dużo niemal, według mnie to spieprzyli i dźwięk carrery, w rzeczywistości to dużo lepiej brzmi, no i tylko te 390!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Dużo niemal, według mnie to spieprzyli i dźwięk carrery, w rzeczywistości to dużo lepiej brzmi, no i tylko te 390!!! A oglądałeś film z EA Games na temat dźwięków w grze ? dali tam kilka przykładów z czego jeden to carrera i brzmiała tak samo jak w grze, BTW Porsche przestaje produkować carrere GT :P ha ha :D @ Direct X to może wystarczyło by wywalić pare pliczków ( zrobić backup prrzy okazji ) z system32 czy gdzie to leży i wtedy próbować instalować, a jak nie wywalać to chociaż podmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 potrzebuje save z samego konca gry... wyscig z razorem a najlepiej bez ;) na drugim koncie powalily mi sie savy, po wygraniu wyscigach z razorem z policja nie scigam sie BMW tylko autem ktore mialem wczesniej :( a po przerwaniu wyscigu juz nie moge wrocic, jak ktos ma to prosze o tego save :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Szukaj na nfsunlimited.net , nfs-planet.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 wielkie dzieki Shiningami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Najkrótszy pościg : Niemiec - 0,00 - Udało mu się uciec policji jeszcze przed zakończeniem pościgu i dzięki temu osiągnął taki wynik.to i ja dolaczam do Niemca. Tez poscig 0,00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Wiecie, że na najnowszych sterach z tej stronki już nie ma tych upierdliwych przycinków i spadków FPS-ów?! A nawet bym powiedział, że trochę przybyło FPS-ów :) http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1397 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Wiecie, że na najnowszych sterach z tej stronki już nie ma tych upierdliwych przycinków i spadków FPS-ów?! A nawet bym powiedział, że trochę przybyło FPS-ów :) http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1397 ot: "This driver only supported the upcoming GX2 graphics cards in original form, yet we added a modified .inf file into the archive to make the most GeForce cards compatible with this driver." nie ma problemu z zainstalowaniem tych sterow na gf6600? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 ot: "This driver only supported the upcoming GX2 graphics cards in original form, yet we added a modified .inf file into the archive to make the most GeForce cards compatible with this driver." nie ma problemu z zainstalowaniem tych sterow na gf6600? No jak widzisz ja nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Wiecie, że na najnowszych sterach z tej stronki już nie ma tych upierdliwych przycinków i spadków FPS-ów?! A nawet bym powiedział, że trochę przybyło FPS-ów :) 2146493[/snapback] ot: "This driver only supported the upcoming GX2 graphics cards in original form, yet we added a modified .inf file into the archive to make the most GeForce cards compatible with this driver." nie ma problemu z zainstalowaniem tych sterow na gf6600? Nie :) nawet na GT je cacy :D No jak widzisz ja nie mam :) Me too ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 No teraz to się da normalnie pomykać i to jak u mnie z wszystkim na maxa :) A nie mogło tak być od początku? Teraz ta ja już MW przeszedłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 i znowu mam lipe :angry: gralem z sejva w ktorym trzeba bylo przejechac kika wyscigow i od razu razor wygralem z nim 4 wyscigi i po tym powinno zmienic sie auto na BMW, ale nie wciaz mialem porshe, przerwalem ten ostatni poscig policyjny i nie mam w garazu mbk'i ani nie moge go wznowic :mur: pamietam jak przechodzilem pierwszy raz, ze po wygraniu wyscigow z razorem od razu jechalem bmw, nie wiem czy dalo sie pozniej wznawiac ten poscig gdyz przeszedlem go za pierwszym razem. ma ktos jakies propozycje jak wznowic ten ostatni poscig? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 A nie wiecie czy czasami do Radka nie wyszly jakeis stery co tez usuwaja te spadki fps i zeby morzna grac normalnie ? bo tu widze tylko do Nvidia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) u mnie zadnych spadkow nie ma na O 2.5.97a jakies rozwiazanie do mojego problemu? (2 posty wczesniej) Edytowane 25 Maja 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 i znowu mam lipe :angry: gralem z sejva w ktorym trzeba bylo przejechac kika wyscigow i od razu razor wygralem z nim 4 wyscigi i po tym powinno zmienic sie auto na BMW, ale nie wciaz mialem porshe, przerwalem ten ostatni poscig policyjny i nie mam w garazu mbk'i ani nie moge go wznowic :mur: pamietam jak przechodzilem pierwszy raz, ze po wygraniu wyscigow z razorem od razu jechalem bmw, nie wiem czy dalo sie pozniej wznawiac ten poscig gdyz przeszedlem go za pierwszym razem. ma ktos jakies propozycje jak wznowic ten ostatni poscig? A jak załatwiłeś Razora to był filmik z Mią i paczką ludzi ? Jeśli nie to jeszcze policja nie zrobiła wjazdu i nie masz przed czym uciekać. Zostaje ci jeszcze auto save albo zwykły save. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 A jak załatwiłeś Razora to był filmik z Mią i paczką ludzi ? Jeśli nie to jeszcze policja nie zrobiła wjazdu i nie masz przed czym uciekać. Zostaje ci jeszcze auto save albo zwykły save.oczywiscie filmik byl, po nim zaczyna sie poscig (w tym miejscu gdzie powinien) ale zamiast bmki jade autem ktore mialem wczesniej. nie dokonca rozumie gdzie mialbym tego sejwa zrobic <_< po przerwaniu tego poscigu nigdzie nie widze mozliwosci wzowienia go na mapie ani w opcjach :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 oczywiscie filmik byl, po nim zaczyna sie poscig (w tym miejscu gdzie powinien) ale zamiast bmki jade autem ktore mialem wczesniej. nie dokonca rozumie gdzie mialbym tego sejwa zrobic <_< po przerwaniu tego poscigu nigdzie nie widze mozliwosci wzowienia go na mapie ani w opcjach :angry: No to albo ERROR albo nie pokonałeś razora, nie trafiłeś na karte wozu ale pierwsze jest mało prawdopodobne bo już grałeś betą, drugie też nie bo inaczej nie powinien się włącząć tryb pościgu tylko free race ( no chyba że ścigają cie biało czarne corvetty a nie FBI vette to wtedy jest gut ) a 3 opcja jest bez sedesu bo przecież po to się przechodzi gre żeby ją odzyskać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 obstawial bym raczej jakis blad ;/ w sumie kariera ;) rozwiajala sie na dwoch kontach, na swoim juz gre dawno przeszedlem bez zadnych problemow, a na drugim od jakiesgos 7-8 misejsca cos sie w sejvie powalilo, pokazywalo ze wszysdy sa juz pokonani ;) ale oczywiscie wszystkie wyscigi i poscigi trzeba bylo zrobic, trzeba tez bylo 'reczenie' dojezdzac do 'gwiazdki' (wyscigi z kolejnymi osobami z blcak list). po wgraniu sejvu z 14 pozycja na liscie wszystko wydawalo sie ok, nawet moglem wcisnac 2 zeby sie scigac z razorem, ale pozniej lipa. trudno ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) witam, Czy ma ktos z was ukonczona gre w 100%?? potrzebuje savy 100% jest mi to niezbedne... czy ktos mogł by mi podesłac?? Edytowane 27 Maja 2006 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Tu są: m0003.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_most_wanted.shtml#NFS: Most Wanted SAVEGAME 7 Edytowane 27 Maja 2006 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Zakupiłem 1GB pamięci i zainstalowałem ponownie NFS. Przycinki zniknęły całkowicie :) Teraz już można normalnie pograć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Przeszedłem dzisiaj grę. Najlepsze auto to Porche GT, M3GTR jest słabe!!! Po grze spodziewałem się dużo więcej. Jest po prostu SŁABA! NFSU2 było dużo lepsze. Grę można przejść stuningowanym Punto, można wygrywać nim wyścigi z Mercedesem SLR MacLaren GŁUPOTA, chłam... Zmarnowany czas. Pograłem bo nie miałem nic lepszego pod ręką, ale może lepiej było po prostu popatrzec się w sufit?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...