Skocz do zawartości
kim.

Box Czy Oem?

Rekomendowane odpowiedzi

no wiec niestety spoktała mnie pewna przykrość od panow z proline.pl. ceny moze maja fajne ale to niestetty ich jedyna zaleta. niedawno pomagaliscie mi tu dobrac zestaw ale niestetty bylem zmuszony kupic go bez procesora bo w ostatniej chwili te ch.... mi mowia ze nie ma tego procesora ktory ja zamowilem ze go dlugo nie bedzie mimo ze patrze na sklep i pisze ze wszystko jest pełne. problem w tym ze ja zamowilem AMD Athlon 64 3000+ Venice OEM za 429zl a w sklepie maja teraz za 519 go wiec w wyrazeniu"dlugo go jeszcze nie bedzie" chyba mieli na mysli ze dlugo nie stanieje zeby mogli mi wyslac po starej cenie ale to i tak ich nie usprawiedliwia. Po drugie czekalem ponad tydzien na tego ich g...... kuriera w dodatku musialem wydzwaniac i sie prosic zeby mi to szybko przywiezli bo tak to pewnie za miesiac bym ta przesylke moze zobaczyl ... :blink:

Ok sorry za OT ale musialem przestrzec ludzi przed tymi moronami :D

A teraz moje pytanie. Nietety bede musial zakupic wersje BOX tego procesora i czy wentylator w tej wersji jest tak samo dobry jak ten ktory mi polecaliscie Arctic Cooling Freezer 64?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi