DYM Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Moze by ktoś chciał pojezdzić w Viper Racing Online? wiadomo kazdy se pomysli ze to stara gra ale zobaczie sobie screeny kolesie zrobili duzo nowych samochodow z roznych klas wyscigow(F1,DTM,GTR,Nascar,Dragster,V8.) nowe tory(Donington,Assen,Brno,Monza) Jest zrobiony patch z leprza grafą do ktorej trzeba miec dobrego kompa zeby pociagnął =] Tu sa nowe wozy,tory itp. --> www.vrgt.com moj mail dymitracing@wp.pl Edytowane 18 Listopada 2005 przez DYM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 zaraz oblukam a jest srt10 coupe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 niewiem tam jest ponad 70 samochodow :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 trzeba miec zwyklego Viper Racing? bo w dziale dl widze tylko wersje demo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) no na tamtej stronie jest akurat demo ale mam inna strone na ktorej jest chyba legalnie full wersja tylko niewiem czy tu link mozna dać =] Edytowane 18 Listopada 2005 przez DYM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 fajnie się jeżdzi mclarenem f1 można zauważyć jakie były początki odwzorowywania torów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 A jak sie ma pelna wersje to co wart sciagnac i zainstalowac i wjakiej kolejnosci najpierw patch 1.2.3 czy update moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 demko + demo moda i styknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 kiedyś grałem w tę grę, wg. mnie nawet ok p.s DYM zapodaj na pm link do full wersji (jak stwierdzę że jednak nie do końca legalnie to nie zasysam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 To jest legalna strona bo to są klasyczne gry wiec juz bardzo stare :) http://cgarchive.com/Game.php?view=161 To jak by ktos chcial w online zagrac to piszcie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 sciagnolem, zainstalowalem, wszystko gra ale chyba niewykrywa mi ierownicy... i do tego jak juz wlacze wyscig pokazuja mi sie wszystkie samochody ale wyscig ni startuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) hmm a to niewiem czemu,ale klikasz w grze w usatwieniach n akierownice i niema ? Edytowane 16 Grudnia 2005 przez DYM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Normalnie mi sie nudziło i zrobiłem mały filmik o grze :D http://www.vidilife.com/index.cfm?f=media....82D-4B52-A595-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Gierka dosc stara. Pamietam, ze niezle sie zdziwilem jak wjechalem na pobocze i stracilem pol zawieszenia. Gierka dosc realistyczna jak na klawiere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 no w ta gre klawiaturą jest problem jechać =] od kilku dni juz sa zrobione samochody do driftu :D a raczej zrobiony bo tylko jeden ale za to jaki mitsubishi EVO VI :) tu pare obrazkow =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy00 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 witaj:] jaki ten swiat maly:] wlasnie przeczytalem to na prs i teraz tu :] bym sie chyba pisal na to lecz musze najpierw troche pojezdzic i zobacze jak mi pojdzie bo gtr to zaje...... trudny jest a viper zobaczymy:] jakby co to udzielisz dobrych rad:] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy00 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 jestesmy juz po paru udanych wyscigach:] jest calkiem nizle:) zapraszam a nie bedzieciez zalowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...