kain Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Na 40 żyłowej będziesz miał max ATA33 więc po co chcesz to w ogóle robić? :shock: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Na 40 żyłowej będziesz miał max ATA33 więc po co chcesz to w ogóle robić? :shock:No lol wlasnie mi sie po****o. 80 zylek cisne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 No to sporo zmienia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ja mam podlaczony dysk Seagate Barracuda 4 80 GB UDMA 100 do plyty ASUS K7v UDMA 66 i dysk pracuje swietnie - testowalem w Sandzrze i mam wynik pare setek tylko gorszy od kolegi ktory ma ta sama Basie tylko ze 40 GB na plycie SOlteka z UDMA100 :) widocznie mam takie swietne mobo bo w sumie spodziewalem sie wiekszej roznicy:) w tescie HDTach mam sredni transfer przy odczycie 34 000kps :) a tak w ogole to sprawdz w menedzerze urzadzen czy masz ustswione UDMA 66 :) byc moze sterowniki do mobo warto zainstalowac nowsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...