swanthorn Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam, znajomy mnie poprosil o pomoc z wynieniona w temacie toschiba, problem jest taki ze on zaczola sam sie bawic, w jakis sposob wrzucil win xp en sp2 i , zdaje sie zmienil date potem, i teraz winda nie chce sie odpalic bez wpisywania kodu rejestracyjnego :( i nie mam dostepu do HW tools zeby zmienic sekwencje bootowania, wiec jak wejsc do biosu?? probowalem delete ,F2 , F10............. :( dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 u mnie f2, a jak nie wiesz jak jest tam to nacisnik klawisz pause podczas startu biosu i zobacz co tam jest napisane, bo zawsze jest ( coś typu press f2 to bios setup itp) A jaki już nie masz pomysłu to mądra książeczka od toshiby i sam sobie zobacz co napisali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemot Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Możesz też spróbowac sekwencji 'Ctrl+Esc' przy starcie. Poprosi o wciśnięcie 'F1' i wejdzie do BIOSu. Może, ale nie musi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruff Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 ESC zaraz po starcie kilka razy dla pewności potem prosi o F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...