Gość _ANTEK_ Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) witam. mam takie zapytanko: posiadam went+rad spire whisperrock IV i chcialbym zamienic went na ten od whispera V. wydaje mi sie ze radiatory sa identyczne. czy jest sens? pytam sie bo prawdopodobnie went zamowie na allegro. ponizej zamieszczam zdjecia. Edytowane 17 Listopada 2005 przez _ANTEK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Jak dla mnie sensu nie ma, nie wiem czy różnica 1-2 stopni Cię zadowala, bo tyle myślę jest lepsza wersja V. Żeby mieć chłodniej lepiej zainwestować w cały nowy cooler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 A po co wymieniac ten wentyl ? Ja tam nie widze zadnego sensu. No chyba, że ten nowszy ma byc cichszy/wydajniejszy to wtedy prosze bardzo - ale jesli masz zachcianke przerobic sobie IV na V to sie zastanow czy nie wyrzucasz kasy w bloto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 IV jest lepsza. Chyba wentyl z IV robi o 500 obrotów więcej względem V. Zamontuj IV i nie kombinuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szu_Kierownik Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Gdzies czytalem ze ten wentyl z V jest troszke cichszy ale ile w tym prawdy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Cichszy bo mniej obrotów :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szu_Kierownik Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Cichszy bo mniej obrotów :lol2: otoz nie chodzilo o obroty lecz o "rewolucyjna konstrukcje' :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Kopiuj->Wklej z Arctica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 "Rewolucyjna konstrukcja" - wszyscy producenci potrafią najprostrze rzeczy ubierać w piękne słowa. Nie "nowatorska/rewolucyjna konstrukcja" tylko mniej obrotów na wentylu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 I dodatkowo jeśli dobrze pamiętam to wiatrak WR IV jest na łożysku kulkowym a WR V ma ślizgowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 WHISPERROCK IV RZĄDZI :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 WHISPERROCK IV RZĄDZI :) :D jakie tam rządzenie :P kup se zalmaika 7kA Cu :-) ten coolerek rządzi ! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ęriu Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Jak dla mnie oba są za głośne. Można kupić któregoś z nich i zamontować AC http://w2.sirius.pl/towar_karta.php?TowarI...KategorieId=195 Na allegro są trochę powyżej 7 zł za sztukę, ale jaka cisza :rolleyes: Ja ich już 5 kupiłem do dwóch kompów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...