siwmad Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Nie wiem jak to sie dzieje np piszac cos w GG albo w internecie czesto zmienia mi sie klawiatura z typu programisty na typ 214 i zamiast z pisze y a zamiast y z. Robi si eto samo czy ktos wie dlaczego? A moze to jakas kombinacja klawiszy wywoluje zmiane polskiej klawiatury z programisty na 214? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Win XP? Jezeli tak to po prostu on tak ma. Odinstaluj US i zwykłą polską. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Win XP? Jezeli tak to po prostu on tak ma. Odinstaluj US i zwykłą polską. Tak win Xp czyli to jest normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Tak win Xp czyli to jest normalne.nie to nie jest normalne;] kombinacja na zmiane ( sam czesto się mylę to lewy ctrl+lewy shift) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 tak.. tylko ze ta kombinacja raz działa raz nie :D.. zazwyczaj nie działa po zmianie na polską... :) Proponuję usunąć jak powiedizał sgj i po problemie raz na zawsze... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) Dzieki wszystkim w moim przypadku ja pewnie nie swiadomie zmienialem typ klawiatury kombinacja ctrl +shift i teraz wszystko jasne. Usunolem typ 214 bo po co mi on :) Pozdrawiam Wszystkich Edytowane 18 Listopada 2005 przez siwmad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...