kkzg Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Witam! Czytałem ostatnio test na tym forum, ale nie ma tam nowszego chłodzenia do procesora jak w temacie? Więc mam pytanie co polecacie? Jakie temp. ma procesor z chłodzeniem które polecacie? pozdrawiam Edytowane 17 Listopada 2005 przez kkzg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Weź Arctic Freezer 64 albo 64PRO, użytkownicy sobie chwalą te wentylatory. A co do temperatur, są odpowiednie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkzg Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Weź Arctic Freezer 64 albo 64PRO, użytkownicy sobie chwalą te wentylatory. A co do temperatur, są odpowiednie. ;)właśnie chciałem brać arctic freeer 64 pro ale nie ma go nigdzie dostępnego !! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo_g Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ja tez szukam każdy zachwala a w sklepach nie ma moze cos w zastępstwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 To jak wam się śpieszy kupcie zwyklego nie pro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FORREJ Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 przepraszam, czy do zamontowania tegochlodzenia potrzebna jest jakas pasta termoprzewodząca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_pl Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 do zamontowania każdego radiatora "potrzebna" jest pasta..(najczęściej a nawet zawsze dają ją w opakowaniu :) ) można zamontować bez..ale po co katować sprzęt? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...