Skocz do zawartości
RONDOWIEC

Rondoo Street

Rekomendowane odpowiedzi

oto moja strona zapraszam do obejżenia jej tylko nie oceniajcie jej warstwy technicznej i graficznej bo jest na razie zerowa , a merytoryczną , looknijcie zdięcia i opisy:]]] miłej zabawy....

ps. znacie adresy stron z których mógłbym pobrac jakieś fajne duperele na moja strone??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No opisy fajnawe, ale wszystko zalatuje klimatami wieśniacko-blogowymi.

Sorry.

Do tego nie możesz się zdecydować czy robić ąśźż, czy lepiej aszz zostawić. Dużo błędów.

Zdjęć nie przeglądałem, bo się boję że jeszcze jakieś bmp nieskompresowane będą, albo jpg 3000x8000px.

Dobra rada: nie próbuj robić menu z marquee. Ludzie nie lubią czekać aż się tekst przewinie.

Marquee jest dobre do reklam xD. Także dlatego, że trudno w nie kliknąć jeżeli odpowiednio szybko się przewijają ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oto moja strona zapraszam do obejżenia jej tylko nie oceniajcie jej warstwy technicznej i graficznej bo jest na razie zerowa , a merytoryczną , looknijcie zdięcia i opisy:]]] miłej zabawy....

ps. znacie adresy stron z których mógłbym pobrac jakieś fajne duperele na moja strone??

Hmm .. kliknełem na jakies zdjecie a tu:"imageshack-hosting" - no komentare....

Masz u mnie plus ,tylko za to że Ci sie chciało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi