raist007 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Gdzie kopic, bo probowalem juz w POLBRASIE, KOMPUTRONIKU, SIRIUSIE i nigdzie nie maja jej dosepnej od zaraz. POMOZCIE, bo odchodze juz od zmyslow. Juz od tygodnia patrze sie w pudelko mojego R9700 Prp (Gigabyte) i szlak mnie trafia. Moze ktos zna jkais sklep wysylkowy gdzie ja maja od zaraz. PROSZEEEEE POMOZCIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jeżeli jesteś z Warszawy to jedź na WGK a jak niebedzie tam to niedaleko masz z tamtąd do Warszawskiej Giełgy elektronicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 No moze ktos jeszcze zucia jakis info, bo coraz blizej u mnie z zalamaniem nerwowym. Cholera jakies walki nigdzie tej plyty fizycznie nie ma. Moze ktos jeszcza zazuci jakies linki do sklepow gdzie mogla by byc ow plyta. PROSZE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 to moze teraz callnij na sklpey bo komputronik wczoraj mial dostawe o ile pamietam i ma w 3 [gluteus maximus] Asusow na stanie :) a w ogole polecam Polbras bo taniej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...