Narhir Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam serdecznie tak wiec.. od jakiegos czasu :P sie mi ponamamnarzalo rzeczy.. w autorstarcie oczywiscie starams ie robic porzadki a teraz odzyskalem neta i poprostu chce sie o cos dowiedziec cos co mi dziala na nerwy troszeczke bo troche tego jest a ja.. Newbie nie wiem co z tym robic jak to dziala czy jak to wylacze to przestanie mi cos dzialac lub sie zmniejszy wydajnosc lub cos innego.. :) mianowicie mam takie programy w autostarcie.. ( prawy dolny rog sys tray to sie chyba zwie ? O_O ): RedLine v1.93 program do tweakowania tuningowania ?;d kartyg graficznej chyba.. nie wiem co z tym robic :/ Mouse - po kliknieciu wskakuje okno wlasciwosci mojej myszki czyli Logitech mx510 jak to wylacze to czy myszka zacznie dzialac gorzej ? O_o ( mala ikonka ati ) po najechaniu na nia myszka wyswietla sie rozdzielczosc lewy klik i moge zmienic rozdzielczosc prawy klik daje opcje ktorych niezbyt kapuje :// VIA RAID TOOL - tego to wogole nie kapuje wiem ze to jest odnosnie dysku lub laczenia dysku czy cos ale nic wiecej :/ dalej mam jeszce ikonke glosnosci kerio i takie tam... aa i jeszcze mam ikonke polaczenia sieciowego ale obecnie nie mam zadnej sieci lokalnej jak ja wywalic ?:P Dziekuje i pozdrawiam :P licze na jakies odpowiedzi z wyjasnieniem a nie obrazaniem mojej osoby :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuboff Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Start -> Uruchom -> wpisz msconfig -> OK Ostatnia zakładka Uruchamianie, no i odznaczasz programy, które nie chcesz aby sie uruchamiały przy starcie. Zapomniałem o czymś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narhir Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ale mi chodzi czy jak te programy nie beda sie autostartowaly to bedzie mi jakos gorzej windows chodzil ? O_o lub cos nie bedzie dzialac lub bedzie dzialac niedokladnie ? O_o dlatego wypisalem mniej wiecej dokladnie co tu mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuboff Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Możesz spokojnie wszystko odznaczyć, oprócz antywira no i tych programów których używasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narhir Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 " no i tych programow " jak mam to rozumiec czyli np.. sterownik do myszy tez musi byc zaznaczony czy odznaczony czy jak ? O_O czy moge go wywalic z autostartu bo jest nie potrzebny ? a jak jest wlacozny to sa jakies zmiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 sa zmiany, masz aktywne dodatkowe przyciski dzieki niemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narhir Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 a Via Raid TOOL ? O_o bardoz jest ptorzebny w autostracie czy jest to tlyko diagonstyczne narzedzie jakie ? i jak sie ma sprawa z innymi:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Jesli nie masz zadnej macierzy RAID w kompie to IMHO mozesz to wywalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narhir Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 dzieki.. uhhh a np ten progrma Redline i ten ATI ? O_o co z tym ? moze ktos moglby zemna pogadac na gg ? moj nr 674415 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...