maslak1 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 MAm problem chyba z konfiguracja routera. Ostatnio kupilem drugiego kompa:) i polączylem 2 kompy tym routerem "pentagram cerberus", mam neo 2mb. Niby dziala, transfer w azurusie nie jest zly(po przekierowaniu portow), tylko cos strony wolno wczytuje(czasem wogule nie chce wczytac,dopiero po kilku prubach):/, wczesniej duzo lepiej. Moglbym mi ktos podac konfiguracje tego routera pod neo lub cos poradzic. z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 O... mi też.. Mam Pentagram Cerberus ADSL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 moze pomoc: stale Ip na kompach zmiana serwerow DNS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Dudereno Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 napiszczie czy pomoglo bo planuje zakup tego modemu i teraz niewiem czy niebedzie z nim problemow. a tak z innej beczki czy warto inwestowac w cerberusa czy wystarczy cerberus lite do net24 dla 2 komputerow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Witam @El dudereno szczerze doradzam Ci zakup tego routera. Ostatnio miałem szczęście/nieszczęście pracować na dwóch róznych routerach tego producenta. Niestey ale obydwa miały kłopoty z zapamiętaniem konfiguracji a przy dłuższych okresach pracy po prostu przestawały działać i pojawiała się konieczność resetu i ponownej żmudnej konfiguracji (wklepywania danych, przekierowania portów dla 4 komputerów itd).Częstym problemem było również zamulenie sieci, im więcej komputerów podłaczonych, nawet jeśli żaden z nich nic nie pobiera, powodowały ogólną padaczkę przy próbie "buszowania" po sieci. Niestey ale w necie znajdziesz trochę opinii na temat tych "urządzeń", że nie są to dobrej klasy towary. Każdemu kto zastanawia się nad zakupem szczerze odradzam i proponuję coś ze stajni Asmaxa, D-Linka(również zdarzają się trefne modele, ale ogólnie chodzą przyzwoicie). Edytowane 5 Lutego 2006 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...