Slayer Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Z pewnych względów używam dosyć już leciwej wersji 0.41 b29 , ale sprawuje się dobrze ;) Po przejściu również z pewnych względów na wersję 0.44 b1062 mimo, iż program jest skonfigurowany w podobny sposób ( a nawet lepiej ze względu na większą ilość opcji) ilość pobieranych źrodeł ( a także prędkość stopniowego przyrostu) jest znacznie mniejsza w nowszej wersji, tak samo jest z rozmiarem kolejki. Wpływo to więc niestety na prędkość downloadu. Co więc mogłem zchszanić? Które opcje bezpośrednio mają największy wpływ na powyższe charakterystyki? Upload w obu przypadkach jest na tym samym poziomie. Również kredyty zostały przeniesione i cała reszta potrzebnych plików. Edytowane 17 Listopada 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 ja w swoim emulku nic nie zmieniałem a ściągą mi z dobrych źródeł zawsze z max. prędkością :D używam Emule 0.44d - LSD.19b.1062-Lambda.2 wiem że jest to niby zakazany klient, ale cóż inne nic mi praktycznie nie idą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 No ja właśnie chciałem się na niego przenieść, bo ten starszy to też LSD, ale puki co lepiej mi tam się ściaga niż w nowszej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuPL Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Mam pewne doświadczenia w tej sprawie: mianowicie ilość źródeł zależy od tego ile plików udostępniasz. Im ich więcej, tym jest więcej źrodeł. W opcjach możesz też zmienić maksymalną ilość żródeł na plik. Ja mam 1000 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosz_art Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 wiecie skad sciagnac Emule 0.44d-LSD.19b.1062-Lambda.2 ? bo generalnie w wyszukiwarce nie moge znalesc :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 jakiej wyszukiwarce?? poszukaj w emulku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Tu masz linki modow do najnowszej wersji. http://skatertod.de/emule/LSD/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosz_art Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 ath dzieki bardzo za link. Mody do emule sie instaluje czy wystarczy przegrac do katalogu z programem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...