Berry Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jestem w pierwszym mieście i nie moge przejść do następnego, potrzebny mi jest pierścień życia, nie moge go odnaleść, według misji jest w jakiejś grocie, znalazłem jedną grote przedzieloną na pół drzwiami, do prawej połowy się dostałem, a do lewej sie nie moge dostać :x ponieważ nie moge otworzyć drzwi, a jest tam kilka beczek. Może wiecie czy to ta grota, jeśli tak to jak sie do niej dostać, a jeżeli nie to gdzie się znajduje, chociaż takie namiary jak po prawej czy po lewej stronie. Dzięki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 przeżuć sie na Q3 tam nie trzeba zbyt wiele myśleć... :twisted: :twisted: chyba ze sie uparłeś to sparwdz na www.stp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berry Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 przeżuć sie na Q3 tam nie trzeba zbyt wiele myśleć... :twisted: :twisted: chyba ze sie uparłeś to sparwdz na www.stp.pl No niestety sie uparłem i nie poprzestane, ale w Q3 też niekiedy sobie pykam :lol: . Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...