kuebk Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam! chcialbym prosic o podanie jakis dobrych serii do krecania [tulipanek celeronek] modeli 1000 i 1100... a tak odrazu to lepiej brac z vcore 1.475 czy 1.5 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Im mniejsze napięcie, tym chłodniej... Im chłodniej tym większy potencjał do kręcenia... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 no wlasnie niewiem... bo gdzies czytalem ze lepiej sie kreca te z 1.5 ale nie jestem tego pewnien wlasnie... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Im mniejsze napięcie, tak jak wyżej :arrow: większe możliwości O/C Co do serii. Chyba nie masz w czym wybrzydzać, bo nie wiem czy wogóle będziesz miał możliwość przebierania sobie w prockach tego typu. Chyba że masz dostęp do asortymentu( używek, bo jakżeby inaczej) tych procesorów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 no od czegos jest przeciez to allegro.... a ktory lepiej wybrac 1000 czy 1100 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 To zależy na jak wysokie FSB Ci płyta pozwoli. Jeśli możesz dojechać wysoko, to teoretycznie lepiej byłoby mieć 1000 gdyż ma mniejszy mnożnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 no wlasnie niewiem... bo gdzies czytalem ze lepiej sie kreca te z 1.5 ale nie jestem tego pewnien wlasnie... :/ hmm... troche to dziwne? ale tez cos takiego obilo mi sie o uszy - oczywiscie tylko w odniesieniu do tych prockow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) Lepiej kreca sie te na 1.5V. Sam mam tego na 1.475 i szalu nie robi, poprzedni Coopermine mial podobne mozliwosci jesli chodzi o podkrecanie. Warto tez przejrzec kilka tematow na temat Tualatinow, ktore wciaz gdzies na forum sa. Tam powinines znalezc numer serii o najwiekszych mozliwosciach. Edytowane 18 Listopada 2005 przez KrzychuG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...