SGJ Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Skasuj w pm partycje i spróbuj utworzyc podczas instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 A mam takie pytanko, ten Live CD to jest bezinstalacyjna wersja Linuxa? Jak tak, to nic nie zapisuje na dysku (zeby mi windowsa nie skopal ;-P) No zobaczymy ile wart ten linux :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 @Sonic - Tak :) PS. Dostałem swoje ubuntu :) Bede instalował 64bit edition, testowal juz ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdx Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ja zamawiałem i po 2 miesiącach do mnie dotarła paczka. Zamówiłem sobie 20 CD dla zwykłych PC-tów i zostawiłem dla siebie 3 płytki, a reszta poszła w celu rozwinięcia idei "share it with friends". Apeluję nie zamawiajcie zbędnie płyt i nie handlujcie nimi. Celem tej akcji jest promowanie darmowego systemu operacyjnego. Działajcie w idei "share it with friends"! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Taaa.. wersje live cd to chyba nawet oddam wszystkie. Nie potrzebny mi system, który nie działa na częsci komputerów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...