HaTeKa Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Witajcie znow! Chcialem sie o cos znowu zapytac. Otoz kupilem juz obudowe (i cala reszte do niej :)) i teraz chcialem kupic 2 wentylatorki. 1 bedzie wysysal powietrze, a 2 bedzie wsysal. Tyle tylko ze teraz mam male pytanko: otoz kupilem obudowe razem z panelkiem w ktorym moge (podobno) kontrolowac obroty wiatraczkow. Czy musze w takim razie kupic jakis specjalny wentylatorek (z opcja ustawiania predkosci obrotow) czy wystarczy zwykly najzwyklejszy za 5zl (tylko jak wtedy podlaczyc ten miernik!?). Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Dziekuje bardzo za poswiecenie czasu i pozdrawiam! Ps. Nie planuje jak narazie nic podkrecac ...... jeszcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Może instrukcję przeczytaj? coś chyba dali ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaTeKa Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Ta instrukcja to moge sie co najwyzej poderzec.... Ale wyczytalem z niej pewna rzecz, ktorej wczesniej nie widzialem... ze moge mierzyc obroty wiatraczka, ale na procesorze. i to intelowskim..... a ja bede mial semprona! LOL :D Instrukcja do wyrzucania.... Temat do kasacji.... :/ :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 zazwyczaj panele sterujace maja wbudowane potencjometry (czy jak to tam sie zwie) i poprzez zwiekszanie/zmniejszanie napiecia podawanego do wiatraka sa regulowane obroty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...