damian0010 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Potrzebuje pełnej wersji tego programu lub jakieś lekarstwo VirtualLab. Z górey dzięki Edytowane 17 Listopada 2005 przez damian0010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Że się tak zapytam zczego chcesz odzyskać te dane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 wydaje mi się ,że chodzi mu o dane na twardzielu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian0010 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 sory zapomniałem napisać tak z twardego dysku a może jakiś inny program byście mi polecili oprócz EasyRecovery Professional i GetDataBack bo nimi już próbowałem i nie dały rady a Virtuallab Data Recovery znalazł wszystko ale nie mogłem zapisać bo trzeba mieć zarejestrowaną wersję. Proszę o wasze sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian0010 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 i co moglibyście na to jakoś zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Nikt ci tu niepowie co zrobić żeby odblokować pełną wersję ,bo to nielegalne :) Ale rusz głową a napewno ci sie uda skorzystaj z googli i pomyśl troszkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian0010 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 dzieki, a jaki program byście mi jeszcze proponowali do odzyskania danych z dysku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Ja ci niepomoge bo nigdy się wto niebawiłem.Ale moim zdaniem wystarczy wpisać w google np:Programy do odzyskiwania danych i szukać szukać aż do skutku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 było milin razy!!!! sam nawet zakladałem taki temat tylko chodzilo mi o odzyskanie raida. ontrack.easyrecovery.professiona RecoverMyFiles O&O.DiskRecovery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian0010 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 hmmmmmmm.... dzięki, ale te programiki już testowałem, bardzo dobry jest ontrack.easyrecovery.professiona tyle że on jak przywraca np. mp3 to są pod innymi nazwami i w innych folderach a najbardziej z tych programów które znalazłem podpasował mi VirtualLab Data Recovery on przywrucił mi wszystkie pliki w oryginalnych folderach i z oryginalnymi nazwami ale aby zapisać trzeba mieć pełną wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian0010 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 ok już dane odzyskałem ale ma kolejdy problem ten dysk z którego dane odzyskiwałem ma 120GB a windows widzi tylko 32GB i niewiem co sie stało z tymi 90GB. Możliwe że tysk pdał albo jego większa część ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) Napisz konfigurację sprzętową twojego komputera to ci odpowiemy.A wcześniej był widoczny jako 120GB ?? Edytowane 22 Listopada 2005 przez durek5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...