GURU500 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam Otoz mam laptopa Compaq Notebook 100 Czyli K6 i 56 ramu Problem polega na tym ze mam walniety cd-rom , i fdd [ nie ma go wogole ] ... Mam podpieta kieszen z cd-romem pod usb .. i za cholere nie moge z niej zabotowac systemu :/ Ustawiam w biosie cd-rom [ ale to chyba cd-rom laptopa ] Wiec czy jest mozliwosc zainstalowania w tym wypadku systemu ?? Prosilbym o pomoc Pozdrawiam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam Otoz mam laptopa Compaq Notebook 100 Czyli K6 i 56 ramu Problem polega na tym ze mam walniety cd-rom , i fdd [ nie ma go wogole ] ... Mam podpieta kieszen z cd-romem pod usb .. i za cholere nie moge z niej zabotowac systemu :/ Ustawiam w biosie cd-rom [ ale to chyba cd-rom laptopa ] Wiec czy jest mozliwosc zainstalowania w tym wypadku systemu ?? Prosilbym o pomoc Pozdrawiam ... to jedynie siłą swoich myśli :D możesz jedynie odpiąć dysk i podłączyć go gdzie indziej, sformatować go systemowo, przegrać katalog win98 i potem z powrotem przełączyć dysk do siebie. odpali ci się command.com i wtedy przejdź do katalogu win98 i odpal setup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Jedyne wyjście to takie co powiedział / nakreślił wyżej wymieniony użytkownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Jedyne wyjście to takie co powiedział / nakreślił wyżej wymieniony użytkownik moze masz tam na dysku jakies dosowe programy np. nortona commandera to wtedy moznaby zgrac system kablem szeregowym lub lepiej rownoleglym, jak nie to pozostaje przejsciowka z 2,5'' na 3,5" i zgranie na niego instalki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...