BuBu Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) zastanawiam się nad firmą - czy warto dopłacac do IBMa(lenovo) Lapki mają bardzo podobną konfiguracje (1,7 P-M ,512Ram DDR2, 60gb 5200rpm, X300, ...) cena jest wyższa przy IBMie -okolo 200$ -czy warto tyle dopłacac ? Czy sprostają moim wymaganiom: oprocz standartowych : internet, biorowe, to programowanie, oraz czasem starsze gierki pokroju counter-Strike'a 1,6 , czy heroes, settlers 3/4 EDIT: znalazlem 2 lapki które wyglądaja o niebo lepiej a są w porównywalnej cenie i na dodatek bede miał gware :): mianowicie: tecra a4-s221 oraz tecra s2 i bądz tu mądry który :/ - mial ktos doczynienia z którymś z nich lub moze cokolwiek powiedzic na temat któregokolwiek :] oba prawie identyczne ,cena też :/ Edytowane 18 Listopada 2005 przez BuBu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numalek Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) Hmm... mam IBM'a ale T40. Sprzęt jeszcze z czasów kiedy IBM to był IBM. Teraz IBM-Lenovo to taka dziwna kombinacja dla mnie, odnosze wrażenie że to już może nie by to samo. Moim zdaniem jeśli jakość wykonania została na takim samym poziome jak wcześniej to warto dopłacić tą kwote (oczywiście o ile się nią dysponuje :) ). Poza tym nie cierpie touchpadów i jak dla mnie Dell odpada w przedbiegach :) Ale to tylko moje prywatne zdanie :) Pozdrawiam!! Edytowane 18 Listopada 2005 przez numalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 hmmmm jeszcze beiore pod uwage HP dv4000 (w podobnej cenie mam x700, 40Gb dysk 4200rpm, 256ram ale dodatkowo do kazdego dokupiłbym jeszcze z min 512 ram oraz zewnetrzny dysk na USB2 wiec nie jes ttak strasznie :]) Czy te kompy sprostaja takze oborbce grafiki wektorowej, CZASAMI amatorskiej obrobce filmow ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 -podnosze :/ HALLO ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...