kukix Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam. Mam wielkiproblem. Wgralem nowegobiosa f10.. wszystko ok, doszło dużo fajnych opcji... wszystklo było ok.. jednak sytuacja sie zmieniła... system nie chce sie uruchomić... restartuje sie na samym poczatku ładowania windowsa XP... Zresetowałem ustawienia biosa, ale nie pomogło... gdzies bylo o tym napisane, ale niemoge tego znaleźc. pisze z laptopa kumpla, prosze o jakies info,co z tym zrobic.. szukalem na forum, ale cos niemoge tego znalezc.. pozdr.. edit ------------------ wgrałe spowrotem biosa f6 i wszystko śmiga (czasami sie restartuje...) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Może zasilacz? Albo sam Windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukix Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Może zasilacz? Albo sam Windows? zasilacz mam 300 albo 350W.. jakis "bezmarkowy"... jednak wydaje mi sie, że to nie powinno być powodem... na starszym biosie śmiga elegancko... spróbuje jeszcze nagrać od nowa windowsa, może podziała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=115657&st=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...