KtosKcies Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) Hej! Mam mozliwosc zakupienia wymienionej w temacie plyty glownej i karty graficznej po troche nizszej cenie... pytanie czy warto? Plyta głowna: Asus A8V Deluxe Via K8T800Pro * http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12670 * http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71051371 (w linkach pokazuje tylko o co mi chodzi) Karta graficzna: FX 5900 XT GAINWARD Tutaj mam problem ze znalezieniem normalnej sklepowej lub aukcyjnej ceny tej karty, w sumie nie znam dokladnie jej parametrow, symboli, nazwy. ;) 1) Czy mozna to uznac za dobry zakup? Czy moze czesci te nie sa wcale dobre?;] 2) Jaka cena bylaby dla was satysfakcjonujaca za te 2 rzeczy (plyta na gwarancji, karta graficzna juz nie). Dzieki za wszelkie komentarze. :o Ps. Do tego planuje kupic AMD 3000+ Venice + 2 x 512 TwinMos cl 2,5. Edytowane 18 Listopada 2005 przez KtosKcies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KtosKcies Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Nooo i znowu nikt mi nic nie napisze?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Lepszym wyborem chyba był by Epox na 939, może dla tego że via mnie nie przekonuje jakoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 wszystko zależy od cenym za jaką możesz to kupić. Jeśli chcesz od zera budować kompa na 939 nie opłaca się kupować płyty z portem AGP. Tak więc nie jest to zbytnio "przyszłościowa" baza do rozbudowy kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KtosKcies Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Cena promocyjna za plyte i grafe wynosi 500zł. Pytanie czy na amd 3000+ 1GB ramu i tych 2 czesciach pogram w q4? :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...