Skocz do zawartości
spoxxx

100% uzycia procka przy winampie

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak w temacie jak wlacze winampa jest ok ale jak od razu zapodam zeby pojawialy sie pluginy to jest masakra odrazu wywala 100 % uzycia procka na moim wczesniejszym sprzecie nic takiego podobnego nie mialem --a mianowice na celku 633@835 elegancko chodzilo wspomne jeszcze ze mam proca podkreconego tergo teraz czyli athlona 1700 na 1580 mhz fsb 143 czego moze byc wina ze tak duyzo nagle czyta z procka plugin komp przy tym sie strasznie dlawi a nie powinien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką masz wersje winampa jeżeli 3 to słyszałem że ona bardzo opciąża proca ale troche to dziwne nie powinno tak być przy takim dobrym procku no ale cóż jeżeli masz 3 to zainstaluj winampa 2.81 mam takiego i pluginy dzaiałą spox winamp 3 nie jest jeszcze dopracowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym prblem ze mam wlasnie 2.81

Więc może zainstaluj WinAMPa 3, bo (wbrew temu co tu piszą) chodzi elegancko i obciąża procka w 07%

Pozdrawiam

nie prawda wcale tak nie jest nie czytaj jakiś <span style="color:red;">[ciach!]</span>łowatych opisów w głupich biednych gazetach za 99 gr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie prawda wcale tak nie jest nie czytaj jakiś <span style="color:red;">[ciach!]</span>łowatych opisów w głupich biednych gazetach za 99 gr

Do czego ty pijesz? O jakie gazety ci chodzi? Jesteś wydawcą i niszczysz konkurencję? :twisted: Napisz coś konkretnego zamiast pleść bzdury - nie jesteś wikliniarzem! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj przeinstalować

albo zwiększ napięcie w sumie nie wiem co może do tego mieć napięcie ale gdy ja miałem za niskie to Nfs HP się nie uruchamiał

wszystko inne tak oporócz tej gierki i właśnie napięcie było przyczyną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie-mam pytanie-dlaczego wtyczki dolanczane z winampem 2,92,wizualne obicazaja w 100% procek??? mam 2,500. i gf4200? w malym okienku 160 na cos tam chodzi wysmienice, jak powiekszam to juz totalnie przycina...w zasadzie wyglada calkowicie inaczej niz w tym malym oknie.Zeby to wygladalo tak jak powinno tam ma byc procek 5-6,0? rozwiazal ktos ten problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi