spoxxx Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 tak jak w temacie jak wlacze winampa jest ok ale jak od razu zapodam zeby pojawialy sie pluginy to jest masakra odrazu wywala 100 % uzycia procka na moim wczesniejszym sprzecie nic takiego podobnego nie mialem --a mianowice na celku 633@835 elegancko chodzilo wspomne jeszcze ze mam proca podkreconego tergo teraz czyli athlona 1700 na 1580 mhz fsb 143 czego moze byc wina ze tak duyzo nagle czyta z procka plugin komp przy tym sie strasznie dlawi a nie powinien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 jaki masz sys win98SE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 wlasnie o to chodzi ze xp z service packiem i nie wiem o co chodzi czemu sie tak dzieje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jaką masz wersje winampa jeżeli 3 to słyszałem że ona bardzo opciąża proca ale troche to dziwne nie powinno tak być przy takim dobrym procku no ale cóż jeżeli masz 3 to zainstaluj winampa 2.81 mam takiego i pluginy dzaiałą spox winamp 3 nie jest jeszcze dopracowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 to nie wiem na win98se mialem takie cyrki ale komp normalnie chodzil , na win xp pro normalnie pokazuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 w tym prblem ze mam wlasnie 2.81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 w tym prblem ze mam wlasnie 2.81 Więc może zainstaluj WinAMPa 3, bo (wbrew temu co tu piszą) chodzi elegancko i obciąża procka w 07% Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 w tym prblem ze mam wlasnie 2.81 Więc może zainstaluj WinAMPa 3, bo (wbrew temu co tu piszą) chodzi elegancko i obciąża procka w 07% Pozdrawiam nie prawda wcale tak nie jest nie czytaj jakiś <span style="color:red;">[ciach!]</span>łowatych opisów w głupich biednych gazetach za 99 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 nie prawda wcale tak nie jest nie czytaj jakiś <span style="color:red;">[ciach!]</span>łowatych opisów w głupich biednych gazetach za 99 gr Do czego ty pijesz? O jakie gazety ci chodzi? Jesteś wydawcą i niszczysz konkurencję? :twisted: Napisz coś konkretnego zamiast pleść bzdury - nie jesteś wikliniarzem! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 przeinstaluj winampa na inna wersje, one tak maja. Ja mialem podobne problemy, teraz winamp3 zuzywa srednio 2-4%, choc potwierane sa jescze icq, gg, real, i inne residenty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Spróbuj przeinstalować albo zwiększ napięcie w sumie nie wiem co może do tego mieć napięcie ale gdy ja miałem za niskie to Nfs HP się nie uruchamiał wszystko inne tak oporócz tej gierki i właśnie napięcie było przyczyną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falla Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Wlasnie-mam pytanie-dlaczego wtyczki dolanczane z winampem 2,92,wizualne obicazaja w 100% procek??? mam 2,500. i gf4200? w malym okienku 160 na cos tam chodzi wysmienice, jak powiekszam to juz totalnie przycina...w zasadzie wyglada calkowicie inaczej niz w tym malym oknie.Zeby to wygladalo tak jak powinno tam ma byc procek 5-6,0? rozwiazal ktos ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 pewnie jakiś plugin żre tyle proca, pewnie jakiś wizualny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...