Gronek Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Chce kupic WC moze ktos ma do sprzedania najlepiej z okoloc Krakowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 heheh a samemu zrobic nie laska :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 ja cos mam - jak kcesz to skontatkuj sie ze mna na elh@go2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Chce kupic WC moze ktos ma do sprzedania najlepiej z okoloc Krakowa. Ja jestem z Krakowa. A chcesz takie w komplecie ze spłuczką i deską, czy sam kibel :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...