tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 chłopaki nie kłóćcie się tylko rozmawiajcie na tematy części komputerów w textach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Dobra proponuję wrzucić własne teksty :-) Oto mój jeden z wielu chyba go nazwę 'bez znieczulenia'. Wrzóćcie cosik swojego :-) Od dwunastu lat zmiany idą na lepsze Zachłysnąć się można conajwyżej powietrzem Komunikaty prasowe życie nadal jest typowe Ubodzy biednieją, bogaci się bogacą Krach na giełdzie - czasem z bloku skaczą Dzień taki sam jak każdy poprzedni Ruch na ulicach, gdzieniegdzie rzebrzą biedni Daj dwa złote kupię sobie bułki W monopolowych znika kolejna wódka z półki Alkohol działa lepiej niż każde leki Minus trzydzieści na dworze Zamknął powieki na wieki Nikt sie nie przeją nikt mu już nie pomoże W zatrudnieniu coraz gorzej Dlaczego nas nie chronisz boże ? Na czele z premierem jest i pan prezydent Bolała go goleń zdarzył się mały incydent W drogich garniturach mówią coś o biedzie Na obiad beemką jeden z drugim jedzie Co ich obchodzą zwykłe małe szaraki Oni się wybili nie mają problemów takich Ale niech i ich zaboli chociaż raz głowa Odpowedz sobie uczciwie przemyśl te słowa Czy jak biedne dzieci z niejednej polskiej ulicy Każdy znaleziony grosik trzykrotnie liczysz Na obiad mają bułkę znalezioną na trawniku Nieszkodzi, że pies tam wcześniej zrobił siku Zanika godność kiedy głód doskwiera Co na to powie rzecznik pana premiera ? Jeżdżę autobusem od ludzi wnim ciasno Macie własne bryki aż immunitety wygasną Czasami mam ochotę zrobić jadke krwawą... Plakat przedwyborczy ? głosuję mam do tego prawo Jak lalka pociągana za sznurki wrzucam głos do urny Oby to nie był kolejny gwoźdź do mojej trumny I czemu sie nie dziwię że nie mają sumienia Kolejny raz daje mi to do myślenia Ta rzeczywistość, która sie nie zmienia Bez cienia wątpliwości prawda jest taka Dorobić sie można garba na stare lata Przemysl te słowa niech cię boli głowa W biedzie żyje Polski połowa Kiedyś ktoś obiecał dostanie życie Dlaczego nadal rozrywką jest picie Dlaczego matki morduja własne dzieci A słońce tylko dla bogatych świeci Koniec użalania bewerlyhils leci... Ot to. Jak zcegoś nierozumiecie w tekście to chętnie wyjaśnie i czekam na wasze wypociny :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Dobra proponuję wrzucić własne teksty :-) Oto mój jeden z wielu chyba go nazwę 'bez znieczulenia'. Wrzóćcie cosik swojego :-) ... Ot to. Jak zcegoś nierozumiecie w tekście to chętnie wyjaśnie i czekam na wasze wypociny :-) smutne... nie dalo by sie o furach, laskach, imprezie nad basenem? polski hh jakos tak mnie napelnia przygnebieniem ogolnie... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 smutne... nie dalo by sie o furach, laskach, imprezie nad basenem? polski hh jakos tak mnie napelnia przygnebieniem ogolnie... :cry: smutne bo taka jest rzeczywistość dla wielu polaków :-( to nie jest tekst hh :-) to jest tekst ogólnie do wsyzstkiego można przypasować :-) ja nawet nie słucham właąściwie hh, mój braciak słucha tego dużo a ja wybiurczo, czyli tylko te w których podobają mi się podkłady :lol: a i mam tekst o tym co naprawde mają na myśli ci chłopcy z gejbendów kiedy śpiewają kocham i takie tam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 zenujace.....niektorzy tutaj albo nie maja wogole pojecia o hh albo sie nabijaja .... a co do szarej rzeczywistosci itp.....to sie dosyc szybko znudzi bo od dluzszego czasu kazdy o tym nawija tylko w innej formie , a jak ktos zacznie rymowac o czyms innym to jest od razu ze komera go zjadla itp ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 zenujace.....niektorzy tutaj albo nie maja wogole pojecia o hh albo sie nabijaja .... a co do szarej rzeczywistosci itp.....to sie dosyc szybko znudzi bo od dluzszego czasu kazdy o tym nawija tylko w innej formie , a jak ktos zacznie rymowac o czyms innym to jest od razu ze komera go zjadla itp ... Jebło was a ty pit to głupoty piszesz : "zenujace.....niektorzy tutaj albo nie maja wogole pojecia o hh albo sie nabijaja ...." podaj nicki którzy??? .Co do naiwjania o szarej rzeczywistości Polskiej to wcale nie każdy o tym pisze! popatrz teraz na "MorW.A" "MorW.A drzewo" WWO "WWO" czy choćby Fuszkinowe "Futurum" i większość warszawskiego hardcorowego przekazu. O tym jak jest źle do Peja nawija czały czas i teraz powoli jest dissowany. W ogóle prawdziwy Polski HH to muzyka z przesłaniem a nie psychorap ,czy poprap lub pienądze albo kserowanie Bronxu Peace dla Autentyków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 jeżeli pit to było do mnie to co w tym jest rzenującego ? napisałem, ze nie jest to txt hh wiec się nie nabijam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 zenujace.....niektorzy tutaj albo nie maja wogole pojecia o hh albo sie nabijaja .... a co do szarej rzeczywistosci itp.....to sie dosyc szybko znudzi bo od dluzszego czasu kazdy o tym nawija tylko w innej formie , a jak ktos zacznie rymowac o czyms innym to jest od razu ze komera go zjadla itp ... Jebło was a ty pit to głupoty piszesz : "zenujace.....niektorzy tutaj albo nie maja wogole pojecia o hh albo sie nabijaja ...." podaj nicki którzy??? .Co do naiwjania o szarej rzeczywistości Polskiej to wcale nie każdy o tym pisze! popatrz teraz na "MorW.A" "MorW.A drzewo" WWO "WWO" czy choćby Fuszkinowe "Futurum" i większość warszawskiego hardcorowego przekazu. O tym jak jest źle do Peja nawija czały czas i teraz powoli jest dissowany. W ogóle prawdziwy Polski HH to muzyka z przesłaniem a nie psychorap ,czy poprap lub pienądze albo kserowanie Bronxu Peace dla Autentyków ok , zrobilem blad , bo zaraz sie kolejna wojna wywola.....mniejsza z tym a po drugie to poziom polskiego hh systematycznie spada (niestety) i tak jak mowisz dopiero wwo i morw.a ostatnio zaczelo nawijac o czyms innym a wczesniej to bylo tak jak mowilem.... i nie , tMQ to nie do CIebie ani zxc jesli was to interesuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 nie kłóćcie sie tylko wrzucajcie swoje txt :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 wszystko to SYF.Skoro wszystko to Ty rowniez? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...