Skocz do zawartości
tMQ

Doceniany :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra proponuję wrzucić własne teksty :-) Oto mój jeden z wielu chyba go nazwę 'bez znieczulenia'. Wrzóćcie cosik swojego :-)

Od dwunastu lat zmiany idą na lepsze

Zachłysnąć się można conajwyżej powietrzem

Komunikaty prasowe życie nadal jest typowe

Ubodzy biednieją, bogaci się bogacą

Krach na giełdzie - czasem z bloku skaczą

Dzień taki sam jak każdy poprzedni

Ruch na ulicach, gdzieniegdzie rzebrzą biedni

Daj dwa złote kupię sobie bułki

W monopolowych znika kolejna wódka z półki

Alkohol działa lepiej niż każde leki

Minus trzydzieści na dworze

Zamknął powieki na wieki

Nikt sie nie przeją nikt mu już nie pomoże

W zatrudnieniu coraz gorzej

Dlaczego nas nie chronisz boże ?

Na czele z premierem jest i pan prezydent

Bolała go goleń zdarzył się mały incydent

W drogich garniturach mówią coś o biedzie

Na obiad beemką jeden z drugim jedzie

Co ich obchodzą zwykłe małe szaraki

Oni się wybili nie mają problemów takich

Ale niech i ich zaboli chociaż raz głowa

Odpowedz sobie uczciwie przemyśl te słowa

Czy jak biedne dzieci z niejednej polskiej ulicy

Każdy znaleziony grosik trzykrotnie liczysz

Na obiad mają bułkę znalezioną na trawniku

Nieszkodzi, że pies tam wcześniej zrobił siku

Zanika godność kiedy głód doskwiera

Co na to powie rzecznik pana premiera ?

Jeżdżę autobusem od ludzi wnim ciasno

Macie własne bryki aż immunitety wygasną

Czasami mam ochotę zrobić jadke krwawą...

Plakat przedwyborczy ? głosuję mam do tego prawo

Jak lalka pociągana za sznurki wrzucam głos do urny

Oby to nie był kolejny gwoźdź do mojej trumny

I czemu sie nie dziwię że nie mają sumienia

Kolejny raz daje mi to do myślenia

Ta rzeczywistość, która sie nie zmienia

Bez cienia wątpliwości prawda jest taka

Dorobić sie można garba na stare lata

Przemysl te słowa niech cię boli głowa

W biedzie żyje Polski połowa

Kiedyś ktoś obiecał dostanie życie

Dlaczego nadal rozrywką jest picie

Dlaczego matki morduja własne dzieci

A słońce tylko dla bogatych świeci

Koniec użalania bewerlyhils leci...

Ot to. Jak zcegoś nierozumiecie w tekście to chętnie wyjaśnie i czekam na wasze wypociny :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra proponuję wrzucić własne teksty :-) Oto mój jeden z wielu chyba go nazwę 'bez znieczulenia'. Wrzóćcie cosik swojego :-)

...

Ot to. Jak zcegoś nierozumiecie w tekście to chętnie wyjaśnie i czekam na wasze wypociny :-)

smutne... nie dalo by sie o furach, laskach, imprezie nad basenem? polski hh jakos tak mnie napelnia przygnebieniem ogolnie... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smutne... nie dalo by sie o furach, laskach, imprezie nad basenem? polski hh jakos tak mnie napelnia przygnebieniem ogolnie... :cry:

smutne bo taka jest rzeczywistość dla wielu polaków :-( to nie jest tekst hh :-) to jest tekst ogólnie do wsyzstkiego można przypasować :-) ja nawet nie słucham właąściwie hh, mój braciak słucha tego dużo a ja wybiurczo, czyli tylko te w których podobają mi się podkłady :lol:

a i mam tekst o tym co naprawde mają na myśli ci chłopcy z gejbendów kiedy śpiewają kocham i takie tam :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zenujace.....niektorzy tutaj albo nie maja wogole pojecia o hh albo sie nabijaja ....

a co do szarej rzeczywistosci itp.....to sie dosyc szybko znudzi bo od dluzszego czasu kazdy o tym nawija tylko w innej formie , a jak ktos zacznie rymowac o czyms innym to jest od razu ze komera go zjadla itp ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zenujace.....niektorzy tutaj albo nie maja wogole pojecia o hh albo sie nabijaja ....

a co do szarej rzeczywistosci itp.....to sie dosyc szybko znudzi bo od dluzszego czasu kazdy o tym nawija tylko w innej formie , a jak ktos zacznie rymowac o czyms innym to jest od razu ze komera go zjadla itp ...

Jebło was a ty pit to głupoty piszesz : "zenujace.....niektorzy tutaj albo nie maja wogole pojecia o hh albo sie nabijaja ...." podaj nicki którzy??? .Co do naiwjania o szarej rzeczywistości Polskiej to wcale nie każdy o tym pisze! popatrz teraz na "MorW.A" "MorW.A drzewo" WWO "WWO" czy choćby Fuszkinowe "Futurum" i większość warszawskiego hardcorowego przekazu. O tym jak jest źle do Peja nawija czały czas i teraz powoli jest dissowany. W ogóle prawdziwy Polski HH to muzyka z przesłaniem a nie psychorap ,czy poprap lub pienądze albo kserowanie Bronxu

Peace dla Autentyków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jebło was a ty pit to głupoty piszesz : "zenujace.....niektorzy tutaj albo nie maja wogole pojecia o hh albo sie nabijaja ...." podaj nicki którzy??? .Co do naiwjania o szarej rzeczywistości Polskiej to wcale nie każdy o tym pisze! popatrz teraz na "MorW.A" "MorW.A drzewo" WWO "WWO" czy choćby Fuszkinowe "Futurum" i większość warszawskiego hardcorowego przekazu. O tym jak jest źle do Peja nawija czały czas i teraz powoli jest dissowany. W ogóle prawdziwy Polski HH to muzyka z przesłaniem a nie psychorap ,czy poprap lub pienądze albo kserowanie Bronxu

Peace dla Autentyków

ok , zrobilem blad , bo zaraz sie kolejna wojna wywola.....mniejsza z tym

a po drugie to poziom polskiego hh systematycznie spada (niestety)

i tak jak mowisz dopiero wwo i morw.a ostatnio zaczelo nawijac o czyms innym a wczesniej to bylo tak jak mowilem....

i nie , tMQ to nie do CIebie ani zxc jesli was to interesuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi