SavageHeart Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Mam problem, posiadam router Micronet sp 3354, łącze neo 2 megabity, korzystam własciwie sam z niego(drugi komp jest w innym pokoju,uzywany okazyjnie), wiem jak przekirowac, porty w routerze(niedawno nowy soft sciagnalem) tworze 2 virtualne serwery, jeden na udp drugi na tcp, wpisuje to do bitcometa i kupa......predkosci mam do 30 kb/s (czasami powyzej) tak samo w emule low id.....Czy moze mi ktos pomoc??? Z góry dziekuje za rade, pozdrawaiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 przy bitcomecie dużo zależy od samego torrenta, porty to tylko połowa sukcesu ... A co do LowID w ośle - tam chyba trzeba przekierować 3 porty? (tzn 2, ale jeden na udp i tcp) - daj screena z routera jak wyglądają te vs-y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SavageHeart Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 a oto i one, dzieki za zainteresowanie :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 4672 UDP dla emule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SavageHeart Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) dzieki!!wszystko dziala jak nalezy:)))), jeszcze jedno pytanko, w bitcomecie wpisac port tcp czy udp?? Edytowane 18 Listopada 2005 przez SavageHeart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...