knor Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam mam creative muvo nx 128 MB i mam problem poniewaz moja siostra dala formatuj i usunela piosenki ale usunel tez oprogramowanie :) i mam dowas pytanie czy wiecie gdzie mozna znalesc takie oprogramowanie i jak je wgrac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 :arrow: SZUKAJ :!: :arrow: :google: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) @M@ły True true... Ale swieta sie zblizaja to masz linka: Nastepnym razem bede szukal u producenta powtorz sobie tak ze kilka razy. A tutaj HOW TO Edytowane 19 Listopada 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...