RaveN* Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam serdecznie... dawno nie przebywalem na tym forum i troszke wypadlem z tematu mam ok ~400 zl do wydania na k.grafiki... interesowalby mnie r 9800 pro sapphire , jednak nie chcialbym sie naciac na wersje ze 128 bitowymi pamieciami. i tutaj mam pytanie... czy ktos z was kupowal r 9800 pro sapphire na allegro i moze podac ew. pewnego sprzdawce , ktory sprzedaje uczciwie karty 256 bitowymi pamieciami ? bardzo prosze o pomoc :) co do konfiga.. durek 1400@2100 , 512 ramu... i asrock ;) zasilacz mysle wystarczajaco mocny bo wlasnie idzie do mnie fortronik 350. z gory dziekuje i raz jeszcze prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Sorki za totalnego offtopa, ale nie grasz moze w Q3 na 1.31 pod tym samym nickiem ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 nie , nie gram :) poprosze tweakowcow o pomoc przy ww. moim zapytaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 no ale wersje 128 bitowa mozna rozpoznac po ulozeniu kosci pamieci i zazwyczaj w opisie karty jest napisane na jakiej jest szynie a co do sprzedawcy to po prostu wybieraj ludzi ktorzy maja duzo pozytywow lub sa supersprzedawcami szczerze mowiac nie rozumiem Twojego problemu, jesli sie boisz kupowac przez allegro to kup w sklepie albo moze od kogos z tego forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 SPÓŹNIŁEŚ SIĘ DWA DNI - jak widać były taniutkie 9800PRO 128MB 256bit. Wersję 128bit poznasz po tym, że ma 256MB (choć bywają też 128MB) i prostokątne pamięci ułożone w jednej lini. Na dzień dzisiejszy nie ma na allegro Radka którego szukasz w cenie do 400zł. Jest kilka medionów a tych z czystym sumieniem polecić Ci nie mogę... Jest kilka "indywidualnych" aukcji np TA lub TA ale sprzedawców nie znam więc się nie wypowiadam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...