MaKaR Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ale fajnie mam dzisiaj urodzinki 17 jeszcze tylko 364 dni do 18 ale miałem dzisiaj luzy w szkole pełen lajcik a jutro wielka bibuchna bo nas sie 3 w klasie urodziło 12.12 bedzie 15 osób wpisowe to 0.5 jap jap jazda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Wszystkiego naj naj naj naj naj lepszjeszego .... sprzętu nowego i overclockingu udanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 no to wszystkiego najlepszego :D :D :D :D eh kiedy ja mialem 17 lat to........ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ZDROWIE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ZDROWIE funfel nie pisz o zdrowiu bo swoje przepiłem :twisted: a jais radeonik 9700 pro by sie przydał i jakis fajny wc nie pogardze no i zmiana płyty głównej becouse ecs stink :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 No to Twoje zdrowie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Najlepszego!! Ja za 9 dni świętuje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Wszystkiego Naj!! Niech Ci procek zimnym bedzie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 disaj pewnie kaczora leczy więc sto lat i ode mnie [|]0 na klina ja za miesiąc pierwszą ćwiartke będe opijać ale ten czas zapitala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Wszystkiego najlepszego życzę!!!! Fucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 NAJLEPSZEGO !!!!!!! :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 zdroffko...!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 To ja ci życzę abyś dostał taką kartę graficzną w prezencie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 no to wypijmy za zdrowie kolegi.....kto poleje ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 wsiewo haraszewo !!! Milego party. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...