Skocz do zawartości
robtus

Nowa QPA - MX440 SE

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie sobie przeczytałem o pomyśle wydania kart GF4 MX440 SE i jestem lekko wstrząśnięty. Przecież nie od dziś wiadomo, że z tą wersją są same kłopoty (wiem coś o tym !!), więc ciekawy jestem skąd natchnienie by zrobić kartę jeszcze gorszą niż pierwowzór ?

Może gdyby chociaż zmienili chipset TV, to można byłoby skorzystać z TVTool'a - a tak ...

Ciekawe co sobie myśli facio, który chce wcisnąć ludziskom kolejny, jeszcze większy, szajs ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie sobie przeczytałem o pomyśle wydania kart GF4 MX440 SE i jestem lekko wstrząśnięty. Przecież nie od dziś wiadomo, że z tą wersją są same kłopoty (wiem coś o tym !!), więc ciekawy jestem skąd natchnienie by zrobić kartę jeszcze gorszą niż pierwowzór ?

Może gdyby chociaż zmienili chipset TV, to można byłoby skorzystać z TVTool'a - a tak ...

Ciekawe co sobie myśli facio, który chce wcisnąć ludziskom kolejny, jeszcze większy, szajs ?

Facet pewnie sobie myśli: "... wcisnę frajerom jeszcze jeden szajs, powiem że jest super i zagrnę kuuupę kasy..." :) :) :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wim o co Wam chodzi, czy każdy potrzebuje karty która bedze miała 10k w durnym 3Dmarku?? Do prostych zastosowań to jest bardzo dobra karata, dziwne jest tylko nazewnictwo ponieważ 440SE=420 wiec te karty na rynku już były, niepotrzebne zamieszanie ale widac o to chodzi nVidi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie rzecz ujmujac wszelkie porownania mx do ti trzeba traktowac jak porownanie malucha i bmw wiadomo ze maluch z gorki poleci 100km/h taksamo jak bmw tylko ze szybciej to juz kiepsko bedzie bo sie kaszlak rozleci ;) ze niewspomne o jezdzie 100km/h pod gorke :D

a w zyciu jak w grach - kazda nowa gra tworzy coraz wieksza gorke i coraz trudniej na nia wjechac maluszkowi za to bmw nawet niepoczuje roznicy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi