robtus Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Właśnie sobie przeczytałem o pomyśle wydania kart GF4 MX440 SE i jestem lekko wstrząśnięty. Przecież nie od dziś wiadomo, że z tą wersją są same kłopoty (wiem coś o tym !!), więc ciekawy jestem skąd natchnienie by zrobić kartę jeszcze gorszą niż pierwowzór ? Może gdyby chociaż zmienili chipset TV, to można byłoby skorzystać z TVTool'a - a tak ... Ciekawe co sobie myśli facio, który chce wcisnąć ludziskom kolejny, jeszcze większy, szajs ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 podsumowując nVidia sux :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Właśnie sobie przeczytałem o pomyśle wydania kart GF4 MX440 SE i jestem lekko wstrząśnięty. Przecież nie od dziś wiadomo, że z tą wersją są same kłopoty (wiem coś o tym !!), więc ciekawy jestem skąd natchnienie by zrobić kartę jeszcze gorszą niż pierwowzór ? Może gdyby chociaż zmienili chipset TV, to można byłoby skorzystać z TVTool'a - a tak ... Ciekawe co sobie myśli facio, który chce wcisnąć ludziskom kolejny, jeszcze większy, szajs ? Facet pewnie sobie myśli: "... wcisnę frajerom jeszcze jeden szajs, powiem że jest super i zagrnę kuuupę kasy..." :) :) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Nie wim o co Wam chodzi, czy każdy potrzebuje karty która bedze miała 10k w durnym 3Dmarku?? Do prostych zastosowań to jest bardzo dobra karata, dziwne jest tylko nazewnictwo ponieważ 440SE=420 wiec te karty na rynku już były, niepotrzebne zamieszanie ale widac o to chodzi nVidi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Ja też nie wiem o co Wam chodzi. Ja na tej karcie wyciągam 6200pkt w 3DMark'u 2001, a kosztowała mnie 265zł! Jak dla mnie się opłaca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Ogolnie rzecz ujmujac wszelkie porownania mx do ti trzeba traktowac jak porownanie malucha i bmw wiadomo ze maluch z gorki poleci 100km/h taksamo jak bmw tylko ze szybciej to juz kiepsko bedzie bo sie kaszlak rozleci ;) ze niewspomne o jezdzie 100km/h pod gorke :D a w zyciu jak w grach - kazda nowa gra tworzy coraz wieksza gorke i coraz trudniej na nia wjechac maluszkowi za to bmw nawet niepoczuje roznicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Nie każdego stać na "BMW" a "Maluch" przy takiej cenie ma rewelacyjne możliwości. BTW chciałbym zobaczyć jak Twój TI nie poczuje różnicy na Doom'ie III :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Nie każdego stać na "BMW" a "Maluch" przy takiej cenie ma rewelacyjne możliwości. BTW chciałbym zobaczyć jak Twój TI nie poczuje różnicy na Doom'ie III :lol: jak tylko zamiast 640mb sdr bede mial 512 ddr to sie chlopcze zdziwisz ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenpunkt Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 jak tylko zamiast 640mb sdr bede mial 512 ddr to sie chlopcze zdziwisz ;) :D a ja chce zobaczyć twoje zdziwienie po tej zmianie, tyle kasy poszło a tu kuku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 jak tylko zamiast 640mb sdr bede mial 512 ddr to sie chlopcze zdziwisz ;) :D a ja chce zobaczyć twoje zdziwienie po tej zmianie, tyle kasy poszło a tu kuku ddr 333mhz przy procku puszczonym na 166fsb.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...