snc Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Pisalem jakis czas temu o tym ze wcielo mi 2500 punktow. Przinstalowalem w98 i wszystko ok. Tak mi sie porzynajmniej wydawalo. Niedawno zainstalowalem 4in1 nowe i wynik zwiekszyl mi sie z 11950 na 12160. Odrazu wzielem sie za mocniejsze podkrecanie i osiagnelem 12459 i bylem baardzo zadowlonony:) Zmniejszylem taktowanie i zostale przy wyniku ok 12160. Ale dzisiaj wlanczam 3dmarka i ..... 7500 !!! O @$@#pomyslalem. Przeinstalowlem wina - nic nie dalo. Przeinstalowalem stery i znow wynik wrocil do normy choc o 100 punkto mniejszy. I teraz sie zastanawiam co dzije sie z sytemem ze co jakis czas tak mi sie rypie??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 hmm a podkręciłeś kartę po przinstalowaniu sterów :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 A czasem tak się dzieje że chu* wie czemu winik jest zawyrzany.Na moim przypadku stwierdziłęm że mają na to wpływ poczęści instalowane programy i jakieś piedoły.Poprostu instalowałęm co tylko jest pod kursorem i wynik się zmniejszył...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...