C!@zzz Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) Siemka, w najbliższych dniach planuje mały upgrade komputera. Najbardziej interesuje platforma Amd 64. Teraz dysponuje takim sprzeciorem: Sempron 2200+ 512DDR Gf 6600GT i NeoTec 4202. Nie interesują mnie wszelkie pomysły typu sprzedaj wszystko i kup przyszłościowo z pcl-e, bo ma być to ostatni upgrade komputera, gdyż nowy będę miał w wakacje. Pieniążki którymi dysponuje to coś koło 1000zł jednak jestem wstanie wydać troszeczkę więcej. Interesuje mnie Alton 64 3000+ Venice tylko za bardzo nie wiem jaka płyta jest do niego najlepsza (chciałbym żeby stabilnie wszystko działało+ planuje o/c). Do tego jakiś ramik bo ten co teraz posiadam jest jakiś lewy :). Nie interesuje mnie allegro ale tylko i wyłącznie te sklepy: www.pcprojekt.pl www.bitcomputer.pl Dziękuje i pozdrawiam Edytowane 22 Listopada 2005 przez C!@zzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Hmmm zmieniłem zdanie :P Jednak sprzedaje tego geforca i inwestuje w Nf 4. No i teraz meeega pytania. 1. Jaka płyta? 939, PCI-E, dobra wbudowana karta sieciowa i dźwiękowa, Niezła wydajnośc, stabilność, przyszłościowa i nie najgorszy o/c do tego w jak najmniejszej cenie :)nie potrzebne mi SLI 2. Jaki proc? mam do wyboru altona 64 32+ za 580zł lub 30+ za 519? What is better? 3. jaka karta? Geforce 6600GT czy Radeon x800GT? Geforce wygrał w testach w hl2 z radkiem wersja 128MB oraz ma nowsze bajery (PS 3 itp) No ale może sie mylę? Na kartę jestem w stanie przeznaczyć cosik koło 700zł ale w ekstremalnej sytuacji troszkę więcej. Prosiłbym o dokładne modele z firmą i najlepiej linkiem a nie gf 6600GT bo jest fajniejszy. Do wydania mam jakieś 1700zł ale najchetniej chciałbym się zmieścić w mniejszej sumie. Sprzeta wybierać z www.pcprojekt.pl bądź www.bitcomputer.pl w ostateczności jakiś dobry sklep w krakowie. No i tyle ps. najbardziej mi zależy na opiniach dotyczących płyty głownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Hmmm zmieniłem zdanie :P Jednak sprzedaje tego geforca i inwestuje w Nf 4. No i teraz meeega pytania. 1. Jaka płyta? 939, PCI-E, dobra wbudowana karta sieciowa i dźwiękowa, Niezła wydajnośc, stabilność, przyszłościowa i nie najgorszy o/c do tego w jak najmniejszej cenie :)nie potrzebne mi SLI 2. Jaki proc? mam do wyboru altona 64 32+ za 580zł lub 30+ za 519? What is better? 3. jaka karta? Geforce 6600GT czy Radeon x800GT? Geforce wygrał w testach w hl2 z radkiem wersja 128MB oraz ma nowsze bajery (PS 3 itp) No ale może sie mylę? Na kartę jestem w stanie przeznaczyć cosik koło 700zł ale w ekstremalnej sytuacji troszkę więcej. Prosiłbym o dokładne modele z firmą i najlepiej linkiem a nie gf 6600GT bo jest fajniejszy. DFI Infinity, 3000+ i X800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...