phase Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) ok, sciagnalem 40 plikow winrar i gdy jest rozpakowywuje, to pisze ze musze miec ntfs bo fat32 nie wspiera plikow wiekszych niz 4gb teraz moje pytanie, czy jest jakis sposob aby to rozpakowac jakims programie aby nie formatowac dysko na ntfs? dodam ze chce to na dvd odrazu nagrac, to moze jakos sie odrazu do wypalarki da? Edytowane 18 Listopada 2005 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 convert /fs:ntfs A na przyszlośc nie sciagaj piratów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) convert /fs:ntfs aby nie formatowac dysko na ntfs? A na przyszlośc nie sciagaj piratów... orginal troche dlugo do mnie idzie z japonii.. Edytowane 19 Listopada 2005 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 aby nie formatowac dysko na ntfs?komenda, ktora podaj sgj nie formatuje dyskow na NTFS, a jedynie konwertuje wybrana partycje bez utraty danych na ten wlasnie system plikow. Inaczej sie nie da. Na facie 32 nigdy nie bylo i nigdy nie bedzie mozliwe zapisanie wiekszych plikow. orginal troche dlugo do mnie idzie z japonii..NIe sadze by kogokolwiek poza toba to interesowalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...