viking34 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Qitam! od lutego br. mam Canona A75 i do niedawna nie miałem żadnego problemu z importem zdjęc z aparatu do kompa po przez ZoomBrowserEX (sofcik dołączony do aparatu).Teraz niestety nie mogę "zrzucić" zdjęc do kompa - program odinstalowałem,czyściłem rejestr,wgrywałem na nowo i nic.. Karta pamięci pomalutku mi sie kończy a szkoda mi zdjęc.Win XP wykrywa niby aparat ale tez nie importuje.W TotalCommander mam plugina- widzi aparat w otoczeniu sieciowym ale to nie to... [jak pomyliłem działy to proszę o przeniesienie postu] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Od dawna nie miałem w łapie żadnego canona i nie pamiętam jak w nich jest, ale na Twoim miejscu sprawdziłbym, czy aparat nie przełączył się w tryb bezpośredniego drukowania zdjęć (PictBridge) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Od dawna nie miałem w łapie żadnego canona i nie pamiętam jak w nich jest, ale na Twoim miejscu sprawdziłbym, czy aparat nie przełączył się w tryb bezpośredniego drukowania zdjęć (PictBridge) Tego trybu chyba sie ręcznie nie da ustawić. A moze spróbuj na innym kablu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) kabel jest dobry,przełaczałem go nawet pomiędzy portami USB - bez rezultatu.., Dziwi mnie to że sofcik RoxioPhotoSuite <do tworzenia prezentacji ze zdjęc> bez problemu importuje zdjęcia z aparatu... może tu tkwi jakis konflikt? Edytowane 19 Listopada 2005 przez viking34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...