Worms_14 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam !! Mam Atlantis Shappire Radeon 9600 XT. Zaczytam ją męczyć - overclocking :) i zaówarzyłem że po drugiej stronie karty czyli od góry są przyklejone 2 naklejjki akurat na GPU. Czy mogę je spokojnie zerwać ?? Nic nie oderwe od karty ?? Z góry dzięki za odpowiedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 jesli masz gwarancje to ją stracisz jezeli zniszczysz naklejki.a tak nie powinno sie nic stac,robilem tak juz na kilku kartach.Odklejalem i przyklejalem w inne miejsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 nie rozumiem co one ci przeszkadzaja jak niemasz gwarancji rwij ale jak masz to je zostaw jak niechcesz stracic gwarancji :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...