pok Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Za holere nie moge znaleźć w necie jakiejś stronki z programami i flashami do wgrywania. mam taka sprawe. Kupiłem motke v980 Vodafone i chciał bym wgrać oryginalne oprogramowanie v980 a nie jakies pozmieniane tej poje.... firmy. Nie moge np.pozmieniać przycisków niektórych (co mozna w oryginalnym sofcie). To jest tylko jedna z zeczy która doprowadza mnie do pasji przy uzywaniu tego telefonu. Prośba do was, jak ktoś sie zna to prosił bym o pomoc, bo niedługo ten telefon w ściane poleci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Sprawdz tutaj. Trzeba sie zarejestrowac zeby widziec zalaczniki. Mozesz przejrzec tez tematy na matrax.net/forum - tam powinni cos doradzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 dzięki o to mi właśnie chodziło, a za holere nie mogłem znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...