Racuch Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Nakładka na Cat 5.11 Warto wyprobować. http://err.agava.ru/fh/request.shtml?http:...meATi1.5.11.exe здесь-z tąd sciagamy ;) Edytowane 19 Listopada 2005 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_h Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 sprawdzał już to ktoś ? Jakieś testy ? Różnice ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 sprawdzał już to ktoś ? Jakieś testy ? Różnice ? U mnie bomba.Nic nie kaszania i dodatkowa zakładka z full opcjami.WARTO! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_h Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 U mnie bomba.Nic nie kaszania i dodatkowa zakładka z full opcjami.WARTO! Jakieś konkrety :) ? Np. co w tej zakładce się znajduje, porównanie ze zwykłymi Catalami :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) M.in to :) Mi ten patch sprawil, ze moge zainstalowac nowe stery od ati. Przedtem mimo instalacji nie wykrywalo sterownikow - nadal byly systemowe. Edytowane 19 Listopada 2005 przez dj.skorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_h Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 czy nie wystarczy zwykły AtiTool aby można było odsłonić "więcej" opcji ? To nie są oddzielne sterowniki a jedynie nakładka ? Tak więc i zmian w wydajności nie ma :> ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 ati tray tools zdecydowanie lepsze jak nie najlepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) czy nie wystarczy zwykły AtiTool aby można było odsłonić "więcej" opcji ? To nie są oddzielne sterowniki a jedynie nakładka ? Tak więc i zmian w wydajności nie ma :> ? Tak są to modyfikowane stery ,na X1800XL nie działa żadna ver. AtiTool niestety,a wydajność niech wać Pan sam sobie sprawdzi ;) Edytowane 19 Listopada 2005 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_h Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Ściągam właśnie te stery, za ok godzinke-dwie dam jakieś porównanie... testy w smarkach zapuszcze :) ------------------ tak więc : Catalyst 5.11 3DMark2001 - 15622 3DMark2003 - 8570 3DMark2005 - 4215 ExtremeATi1.5.11 3DMark2001 - 15826 3DMark2003 - 8629 3DMark2005 - 4251 Ustawienia na balanced (zrównoważone), nie testowałem na optimal bo po co :) Na sterownikach Extreme kartę wykrywa mi jako Radeon X850Series, na Catalach normalnie jako x800 GTO w sterownikach Extreme można włączyć opcję Trueform, na Catalach tego brak. Różnica w wydajności, sami oceńcie :) jeszcze nie grałem w nic na tych sterach, za jakiś czas możliwe że umieszczę odpowiednie info. Ogólnie stery są ... ciekawe :) pozdrawiam Edytowane 19 Listopada 2005 przez adi_h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...