Suchy101 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Witam Chcialem odblokować mnożnik mojego Bartona, robi sie to łącząc dwie nóżki procesora (próbowałem zawiązać je drucikiem, lecz moje zdolności manualne nie pozwoliły mi na to; próbowałem również chwytu z wetknięciem drucika w socket, również bez powodzenia- cięzka sprawa bo nie ma tam miejsca na coś grubszego od włosa i po włożeniu własnie drucika grubości włosa nic nie dało) Teraz chciałbym spróbować połączyć je z tyłu płyty głównej i stad moje pytanie - czy moge to zrobić srebrną pastą termoprzewodzącą ? czy, jeśli wogóle ma to działać, nie będzie sie ona później "rozpływać" itp. Jak to zabezpieczyć ? Wiem ze najlepszym rozwiązaniem jest lakier przewodzący, ale chciałem ograniczyć się z kosztami do minimum, gdyż chwilowo jestem spłukany. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 ale ekstremalny temat ;/ lepiej nie baw się pastą w ten sposób bo jeszcze sobie coś zepsujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Nie baw się pastą (nie każda przewodzi [; ). Poczytaj faq dokładnie i potem baw się w przeróbki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Polecam lakier grafitowy do narawy scieżek, napewno przewodzi dobrze i kosztuje okolo 5-7zl, w kazdym elektronicznym powinenes dostac! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 pomijajac fakt ze to nie ten dział i ze bartony po zdaje sie 42 (juz nie pamietam) tygodniu były zablokowane w nieodwracalny sposób .... to życze powodzenia a moderator moze zamknie? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Nie wiem co Ci z tego wyjdzie czy nie wybuchnie czy coś ale zawsze można dwa piny zlutować czymś co się nazywa CYNA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Jak ci się uda to napisz co i jak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 a moderator moze zamknie? ;] Czemu nie? I przylepie male co-nie-co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...