MesJasZ Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Witam. Przywiozlem sobie z Anglii HP Pavillon ZT1172. Niedawno w lapie dokladalem ram i troche go rozkrecalem. Okazuje sie ze moj lapek ma w slocie minipci kartę. Wygląda to wg. mnie na wewnętrzny moduł WLAN, ponieważ ta karta podlaczona jest kabelkiem z antena jaka lapek ma w sobie. Z tego co odczytalem jest na chipsecie ESS troche dziwne jak dla mnei bo ESS robil dzwiekowki no ale to dawno temu bylo. Problem jest taki, ze mi lapek tej karty w ogole nie wykrywa:( Nie znajduje sprzetu ani nic. w sieci mam firewire, i lan zwykly a to ma wbud.na plycie. probowalem na stronie hp szukac driverow do tej karty ale ciezko cokolwiek znalezc, zwlaszcza ze komp nie da mi znac co to za karta jest - zaden program typu sandra albo cos jej nie wykrywa. Ktos ma pomysl co mozna zrobic aby ją odpalił?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUMMER Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 mozliwe ze karta jest niesprawna, albo ktos dolozyl ja we wlasnym zakresie i nie jest kompatybilna z tym notebookiem. o zgodnosci z kartami WiFi hp pisze w manualach do poszczegolnych modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 No całkiem możliwe ze karta jest uwalona skoro objaw jest taki że system jej wogóle nie widzi, kumpel miał tak samo, karta włożona ale system jej nie widział, po wymianie na inny egzemplarz jak ręką odjął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUMMER Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 przy kartach niekompatybilnych czesto tez tak jest ze jej nie widzi komputer. sam producent o tym pisze w manualu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...