Szymoon Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Wlasnie sobie pogrywam w Insane, jest calkiem fajnie, ale jak dla mnie zbyt arcadowo. Pamietam tez, ze kiedys gralem w jakies inne dema gier, gdzie jezdzilo sie po bezdrozach, ale bylo to zrobione w bardziej realistyczny sposob. No i wlasnie takie gry by mnie interesowaly - symulacje 4x4. Ktos moze rzucic jakies tytulem i ew. krotka opinia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 daaawno temu byl calkiem przyjemny Screamer 4x4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 daaawno temu byl calkiem przyjemny Screamer 4x4 o tak to było jakieś 3 lata temu chyba w CD Action jako pełna wersja ... ale pogrywało się fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Evolution 4X4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Evolution 4X4 Oj tak to była gierka, dodali ją kiedyś to jakiegoś pisma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Wlasnie sobie pogrywam w Insane, jest calkiem fajnie, ale jak dla mnie zbyt arcadowo. no niepowiedział bym ze 1nsane jest arcadowa =] leprzej gry nieznam jesli chcesz to dawaj online zagramy =] ja czesto gram z kolesiami ale oni są z kanady i musze po nocach siedzieć =] Edytowane 19 Listopada 2005 przez DYM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 przy Screamer 4x4 to wasze Evolution 4x4 chowa się pod ziemię ;] SCREENY Z SCREAMER 4X4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 przy Screamer 4x4 to wasze Evolution 4x4 chowa się pod ziemię ;] SCREENY Z SCREAMER 4X4 :D Evolution 4x4 to 200% arcade =] 1nsane i creamer 4x4 moim zdaniem najleprze gry =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 hmm musze obejrzec swoje stare zasoby cd-actionow, jesli screamer 4x4 byl dodany do tego pisma, to powinienem go miec (niestety mam daleko do domu i predko tego nei zrobie :( ) Mamy juz trzy gry z udzialem terenowek - ale wszystkie starszawe (nie mowie ze zle), nic nowego nie wyszlo w ostatnich 2 latach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 terenowki nie robia za czesto dlatego ze teraz młodzież leci na komercje =] i poprostu przy grach terenowych nie było by takiego zainteresowania niz np. Nfs :/ dawajcie w 1nsane zagramy online =] fajny jest tryb gry ze trzeba flage przywiesc w kwadrat =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 ja internetowo to po dluzszym treningu moge pograc, skoncze championship pewno do wieczora i sie zobaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 na co ci to championship albo "dłuzszy trening" przeceirz to nie beda mistrzostwa swiata tylko zwykła gra =] najlepiej jeszcze pare osob znalesc zeby we dwoch nie jezdzić jak przypał =] mam strone na ktorej jest 300 zrobionych wozow i ponad 300 map wiec grac mozna na rozne sposoby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Screamer 4x4 był świetny, był bo koleś mi płytkę zdygał @#$ te fantastyczne podjazdy niemal bezwładnie i tylko się modlisz żeby nie zrobić fałszywego ruchu... cud miód tylko jazda w nocy po górach to masakra polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Screamer 4x4 był świetny, był bo koleś mi płytkę zdygał @#$ te fantastyczne podjazdy niemal bezwładnie i tylko się modlisz żeby nie zrobić fałszywego ruchu... cud miód tylko jazda w nocy po górach to masakra polecam! powiem ze faktycznie w nocy trudniej jechać ale jak z klawiszy przesiadłem sie na kiere to staje sie bardzo prosta =] wczesniej na niektore gory niemoglem podjechac a z kiera duzo łatwiej jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) hmm ja sie moge dolaczyc do gry przez neta w screamera 4x4 :D tylko zainstaluje i jazda :D tylko dajcie jakies namiary :) do teg osa serwery czy ktos musi postawic hosta ? najlepiej na gg 2996634 :) chetnie pogram :D EDIT: hmm narazie same klopoty :/ gra sie wlacza wszsytko sobie wybieram ustawienia graficze i jak daje race to mmnie wywala do windowasa i klikam myszka i nic nie reaguje :| nie wiem o co chodzi :/ mam win XP jakies sugestie ? Edytowane 19 Listopada 2005 przez D@ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Może to nie 4x4 ale realizm i błoltko zajebiste a model jazdy wgniata :) http://www.3dgamers.com/games/crossracingchamp/screenshots/ STRONA AUTORÓW :) http://www.crc-game.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 hmm ja sie moge dolaczyc do gry przez neta w screamera 4x4 :D tylko zainstaluje i jazda :D tylko dajcie jakies namiary :) do teg osa serwery czy ktos musi postawic hosta ? najlepiej na gg 2996634 :) chetnie pogram :D EDIT: hmm narazie same klopoty :/ gra sie wlacza wszsytko sobie wybieram ustawienia graficze i jak daje race to mmnie wywala do windowasa i klikam myszka i nic nie reaguje :| nie wiem o co chodzi :/ mam win XP jakies sugestie ? moze sprubuj patch zainstalować ale w screamer w multi moim zdaniem nudno sie gra lepiej juz w 1nsane bo tam zawsze mozna ganaic sie po mapie :D ja własnie teraz z kolesiami usa bede grał bo tylko oni w to graja online :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Dakar Rally 1/2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 moze sprubuj patch zainstalować ale w screamer w multi moim zdaniem nudno sie gra lepiej juz w 1nsane bo tam zawsze mozna ganaic sie po mapie :D ja własnie teraz z kolesiami usa bede grał bo tylko oni w to graja online :/ hmm :) szkoda ze niemam tej gry :D moze ktos bedzie mial i sie zaopatrze (czyt. porzycze) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Kiedy gracie? Chętnie się przyłączę :D Mam tylko jeden problem, w trybie d3d tekstury się mi kaszanią, w open_ gl gra wisi, zostaje tylko glide i o dziwo działa tyle że tylko w 640x480x16 :lol: jednak chciałbym pograć w lepszej jakości. (win XP sp1; dx9c; fw 81.85WHQL) Próbowałem patcha 1.2, odpalałem w trybie zgodności z win98 i nic nie pomaga :( Edytowane 20 Listopada 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 M4TEUSZ ale o ktora ci gre chodzi =] 4x4 czy 1nsane ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) M4TEUSZ ale o ktora ci gre chodzi =] 4x4 czy 1nsane ?:>screamer 4x4 ofcoz :) a tak wygląda problem, karta nie kręcona, wszystkie inne aplikacje 3d działają OK Edytowane 20 Listopada 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 moze sprubuj na starszych sterownikach w screamer bedzie troche nudno bo tam tylko są wyścigi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) moze sprubuj na starszych sterownikach w screamer bedzie troche nudno bo tam tylko są wyścigi :/ starsze czy nowsze może być to samo bo s. 4x4 ma cztery lata a gf6600GT rok, ale spróbować oczywiście nie zaszkodzi. Co do trybów w multi w s4x4, widziałem oprócz wspomnianych wyścigów kilka innych trybów:king of the hill, destruction, jazda przełajowa itp. tyle że faktycznie jazda 20-30km/h po dziurach może trochę nudzić, 1nsane jest napewno żywszą grą. Czy komuś chodził dobrze screamer4x4 na GF6xxx jeśli tak to na jakich sterach i w jakim trybie (d3d, open_gl)? Edytowane 20 Listopada 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 http://www.insaneheat.com/ tu jest amerykanska liga 1nsane =] looknij se jakie kolesie fury robią =] juz maja ponad 400 a jeszcze kilka dni temu było mniej niż 300 =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikR Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) byla jeszcze kiedys taka giera jak Cabela`s 4x4 offroad adventure wykonywalo sie w niej rozne misje w terenie, calkiem przyjemna najnowsza chyba z numeram 3 byla ale czy tam bylo multi to nie pamietam Edytowane 21 Listopada 2005 przez mikR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 macie tu strone z legalnymi grami tylko ze te gry to klasyka ale niektore są niezłe =] http://cgarchive.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolak Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Oj tak to była gierka, dodali ją kiedyś to jakiegoś pisma :) Ja nadal w nią gram i mi się bardzo podoba gram w nią kierownicą logitecha super gra P.S. CZY KTOŚ MÓGŁBY MI POMÓC SZUKAĆ SPOLSZCZENIA DO 4X4 EVOLUTION SZUKAM PO CAŁYM INTERNECIE I NIE MOGĘ ZNALEŻĆ. JAK COŚ TO MÓJ E-MAIL TO 1769679[/snapback] macie tu strone z legalnymi grami tylko ze te gry to klasyka ale niektore są niezłe =] http://cgarchive.com/ Jakieś małe literki na tej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolak Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 CZY KTOŚ POMOŻE SZUKAĆ TEGO SPOLSZCZENIA DO MAFII CZY NIE? :angry: sorry chodziło mi o spolszczenie do 4x4 evolution tylko ja się przez długi czas zajmowałem geą mafia i teraz mi się ciągle myli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolak Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 CZY Wogóle jest takie splszczenie ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...