gofer88 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Mianowicie mam taki problem. Jak gram w przykładową gre to co jakiś czas gra się przywiesza na chwile a po kilku sekundach rusza dalej. Przy zawieszaniu się gra na jakiś moment słychać dźwięk tak jakby zacięcia dysku. I z tym związane pytanie. Czy ktoś wie co jest tego przyczyna i jak ja zwalczyć. Prosze o jak najszybszą pomoc. Moja konfiguracja to: Pentium 4 2,66 800Mhz HT GeForce660GT 512 DDR Ram 400Mhz Maxtor 80 GB SATA reszta standard. Aha i dodam że dysk osiąga tem 50-52 stopni C (leży na dole obudowy na gąbce) Edytowane 19 Listopada 2005 przez gofer88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Troche cieply, ale chyba nie w tym problem. Ja obstawialbym niedomagajacy zasilacz albo niekontaktujaca wtyczke zasilajaca dysk. Sprawdz go na jakims innym kompie z porzadnym zasilaczem (Megabajt, Codegen itp zdecydowanie odpadaja). pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...