^ZoLtaR^ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Mam taki config jak w podpisie, ale przy ostrym graniu, zdarzaja sie losowe resety, moj codeszajs 300W nie wydala chyba za bardzo... najbardziej wkurzaja mnie napiecia +5V - spada do 4.73, i o dziwo -12V, ktory oscyluje wokol -7V ! 8O mam taka obudowke na oku: FOXCONN PC-139L P4 350W USB rozmiar ( gł*szer*wys): 478 X 185 X 410mm napędy: 4 +2 + 1 Standardy płyt: ATX, MICRO ATX Sloty kart rozszerzeń: 7 Full Size zasilacz: ATX 12V 350W P4 rekomendacja INTEL I AMD Miejsca na wentylatory: 2 (80mm * 80 mm) Przednie porty USB: 2 Doskonały dla P3, P4 i AMD Obszerne wnętrze Wysokowydajny zasilacz Efektywna wentylacja moge ja miec za 132zl brutto, spotkal sie ktos z takim cudem? z gory dzieki za wszystkie odpowiedz[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 nie wiem co sadze sa ze nei sadze ale wiem ze sam pozadny zasilacz zaczyna sie od 150zl wzwyz a tu obudowa z zasilka za sto pare ale foxcon napewno bedzie lepszy od COESZAJSA wiec jak ma byc to zamienik to smialo biez ale lepieje poczekja na odpowiedzi bardziej zawansowanych z forum :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 dodam jeszcze ze chodzi mi o ta bude ze wzgledu na zasilacz, 350W Foxconn'a , za 130zl 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 cena jak cena, bo to hurt, kwestia tego czy ten foxconn to napewno foxconn :) czyli ciezki i stabilny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 no napewno ciezki jak obrazek ma 6.8 KB hehe lol ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Ja sam ostatnio kupilem "liska" (400W) i nienazekam, wsztystkie napiecia trzyma w normie zero zwisow miodzio :) a co to tego twojego to cos to za tanie jak na foxconn - gdzie ci go tak tanio chca sprzedac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 na www.tryton.com.pl chyba sie do nich przejade obejrzec ta bude, o zasilke mi tylko chodzi, na co mam zwrocic uwage przy tym foxconn'ie ? oprocz masy oczywiscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...