przemooch Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 wystąpił u mnie takowy problem, wyswietlany obraz jest podzielony na kilkanascie pionowych kolumn, z ktorych co druga pozbawiona jest co drugiej pionowej linii, czy jest mozliwosc poprzez edycje biosu naprawic to?? lub moze w inny magiczny sposob ?? ;> jaka jest tego przyczyna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Problem raczej sprzętowy. Jeśli nie grzebałeś nic w karcie (np zmiana chłodzenia) to prawdopodobnie pamięci siadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 stabilizatory napiecia poszly u mnie w 9700 to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemooch Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 da się coś z tym zrobić ?? czy do kosza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 byłem w serwisie trzeba sprowadzać a ja to wale :/ sprzedałem za 100 zł uszkodzona na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...