KoT1 Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Sam temat mówi wszystko. Jakie polecacie wentyl do takiego procka. Mam wentyla TITAN TTC-D3T (AMD Duron/Thunderbird/ - tak jest napisane na tym wentylu i nie wiem czy sie nada do tego procka. Duronka 800 chłodził aż miło - po 3 godzinnym graniu temperatura nie przekracza 40 stopni. dajcie znać bo do godziny 15 muszę podjąć jakąś decyzję. Może znacie jaką stronkę z opisem wentylatorów. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 polecam dragon orba 3 (mam takiego procka jak ty podkręconego na 1533)temp.49' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...