flaqu Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Witam Mam maly problem moze pomozecie mi go rozwiazac, otoz mialem zamiar kupic SEMPRONA 3000+ jednak jeden kolega mowi ze jest lipny i poleca mi ATHLONA 64 3000+ ale drugi kolega mowi ze semprony sa dobre i moge go spokojnie kupic. Moje uczucia do procesorow sa mieszane ;D bo nie wiem czym one sie tak roznia moze ktos mi to wytlumaczyc zebym dokonal dobrego wyboru ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) czytaj http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=327 widac twoj kolega niewiele wie;) no i wybrales zly dzial:P Edytowane 19 Listopada 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Jedyną różnicą jest to ze a64 chodzi w dualu jesli chodzi o pamięci. No moze troszkę na korzysc athlona gierki chodza lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Jedyną różnicą jest to ze a64 chodzi w dualu jesli chodzi o pamięci. No moze troszkę na korzysc athlona gierki chodza lepiej. zalezy o jakiej podstawce mowisz ;] semp i a64 na 754 maja kontroler jednokanalowy a semp i a64 na 393 maja dwukanalowy. DC zalezy tylko od podstawki a nie od typu procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Aha a ja myslalem ze a64 na podstawce 754 to wlasnie ma duala. Hmm dzieki za olsnienie . Wiec na jaka cholere przeplacac za a64 , brac semprona i koniec :). Z tego co widzę to sie troche sfrajerowalem ale no coz juz sie tego nie odkreci chyba ze wejda sempy pod 939 to sprzedam swojego a64 i kupie sempa a za zaoszczedzona kase kupie brwar:D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 sa sempy na 939, nie musza wychodzic. mi sie taki jeden wala pod monitorem, a samp na 754 siedzi w kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 no sa i to juz kawal czasu ale jak narazie dalej trudno je kupic;) a jemu chyba raczej chodzilo o semprona na 754.. a tam niema duala na sempronie i na athlonie;) dopiero 939 maja 2 kanalowy kontroler pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flaqu Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 No to po tym co przeczytalem to wychodzi na to ze roznicy prawie nie ma :) i moge spokojnie kupic semprona :) Dzieki wszystkim za wyjasnienia co do athlona i semprona :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...