Skocz do zawartości
scfan

Pytanie O Karte

Rekomendowane odpowiedzi

Heh.

Pomimo tego iż nie jestem posiadaczem laptopa z taką kartą graficzną z całą odpowiedzialnością powiem że ta karta NIE jest demonem prędkości i nowsze gierki mogą mieć "mały" problem. Jeżeli chcesz pogiercować to musisz zaopatrzyć się w kartę pokroju radeona X600 wzwyż... A takie notki to wdatek minimum 4500 - 5000 zł.

Swoją drogą uważam że jeżeli osobnik kupuje laptopa tylko po to żeby na nim grać - to jest idiotą. Stacjonarka wyszła by taniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh.

Pomimo tego iż nie jestem posiadaczem laptopa z taką kartą graficzną z całą odpowiedzialnością powiem że ta karta NIE jest demonem prędkości i nowsze gierki mogą mieć "mały" problem. Jeżeli chcesz pogiercować to musisz zaopatrzyć się w kartę pokroju radeona X600 wzwyż... A takie notki to wdatek minimum 4500 - 5000 zł.

Swoją drogą uważam że jeżeli osobnik kupuje laptopa tylko po to żeby na nim grać - to jest idiotą. Stacjonarka wyszła by taniej...

Nie przedadzajmy z tymi wydatkami, acer 3022 z x600 ok 3,600. Z x700 to wydatek ok 4000.

Co do intela 915, niech powiem ze w 3dmarku05 ma ok 200 pkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Mam takową kartę w moim lapku i powiem szczerze, że jestem z niej bardzo zadowolony. Inną rzeczą jest, że niezbyt czesto gram, a jeżeli już to w rzeczy starsze i niespecjalnie obciążające system, przykładami pokazując to Neverwinter Nights chodzi sobie na full detalach bez żadnych problemów, ale gierka nie jest pierwszej młodości, więc nie jest to wyznacznik wydajności karty. Z nowych gierek to grywam czasami w SIMS 2 i FLYING SIMULATOR 2004 (pierwsza na full detalach, a druga na średnich), również bez przycinania.

Reasumując - ta karta do nowych gierek chyba jednak nie będzie wystarczająca.

Edytowane przez Kolumbus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi