scfan Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Chciałbym poznać opinię użytkowników tej karty. Chodzi mi konkretnie o to, czy ta karta jest wystarczajaca do nowych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Heh. Pomimo tego iż nie jestem posiadaczem laptopa z taką kartą graficzną z całą odpowiedzialnością powiem że ta karta NIE jest demonem prędkości i nowsze gierki mogą mieć "mały" problem. Jeżeli chcesz pogiercować to musisz zaopatrzyć się w kartę pokroju radeona X600 wzwyż... A takie notki to wdatek minimum 4500 - 5000 zł. Swoją drogą uważam że jeżeli osobnik kupuje laptopa tylko po to żeby na nim grać - to jest idiotą. Stacjonarka wyszła by taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Heh. Pomimo tego iż nie jestem posiadaczem laptopa z taką kartą graficzną z całą odpowiedzialnością powiem że ta karta NIE jest demonem prędkości i nowsze gierki mogą mieć "mały" problem. Jeżeli chcesz pogiercować to musisz zaopatrzyć się w kartę pokroju radeona X600 wzwyż... A takie notki to wdatek minimum 4500 - 5000 zł. Swoją drogą uważam że jeżeli osobnik kupuje laptopa tylko po to żeby na nim grać - to jest idiotą. Stacjonarka wyszła by taniej... Nie przedadzajmy z tymi wydatkami, acer 3022 z x600 ok 3,600. Z x700 to wydatek ok 4000. Co do intela 915, niech powiem ze w 3dmarku05 ma ok 200 pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras82_w Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 A ja mam jeszcze takie pytanie: Czy jest duża różnica między ww kartą a Radeonem x300 128 MB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 X300 jest minimalnie szybsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolumbus Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Cześć, Mam takową kartę w moim lapku i powiem szczerze, że jestem z niej bardzo zadowolony. Inną rzeczą jest, że niezbyt czesto gram, a jeżeli już to w rzeczy starsze i niespecjalnie obciążające system, przykładami pokazując to Neverwinter Nights chodzi sobie na full detalach bez żadnych problemów, ale gierka nie jest pierwszej młodości, więc nie jest to wyznacznik wydajności karty. Z nowych gierek to grywam czasami w SIMS 2 i FLYING SIMULATOR 2004 (pierwsza na full detalach, a druga na średnich), również bez przycinania. Reasumując - ta karta do nowych gierek chyba jednak nie będzie wystarczająca. Edytowane 21 Listopada 2005 przez Kolumbus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja właśnie chciałem odpalić na niej Armies Of Exigo i lipa, nie chce się włączyć, dobrze że w stacjonarce GF6600GE jest bo inaczej kicha z grania by była... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...