aberos2 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Witam. Mam pewien dylemat. Niedawno zakupiłem FXa 5900 XT firmy Sparkle i mój komputerek zawsze był cichy aż do momentu montażu FXa. Wcześniej miałem radeona 9200 i miał on jedynie radiator. Chce kupić sobie nowe chłodzenie do tego fxa i myśle na Arctic Silencerem. Czy to się opłaca? Chodzi mi jedynie o to aby było ciszej ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Na pewno będzie ciszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Kupiłem i musze powiedzieć , że nie tylko lepiej chłodzi ale także jest ciszej:-) Nie wiem tylko czy jak będę grał to wiatrak zwiększy obroty, no ale niedługo się przekonam. POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...