BikerBo Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 da sie zrobic zeby diody klawy migaly w rytm muzyki (diody num, scroll i caps lock) jest jakies rogram, bo wiem ze te diody mozna samodzielnie swiecic i gasic z windy, bo juz mialem program ktory nimi swiecil podczas otrzymywania wiadomosci z komunikatora :D jak to zeobic zeby tak szpanersko dawaly do muzyki o ile sie da ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 hehe spoko, czekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Jest taki program! Niestety nie wiem jak się nazywa ale gdzieś opis takiego czytałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) wow ! tylko co by mozna bylo w googlach koachanych wpisac ja pierdziele jest ! http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=31701 TyLkO jaK Sie PIsZE tO wYCHOdzi WlASNIe TAki teksT jAk wIdZIECIe (Duza maLa iTp) :( AHa NO I jeszczE Zeby Sie dalo TaKIe cos dO fOObaRa dac i zEBY Nie bylo wlaSnie TaKiego tEkstU poDczAs WprOwadZaNiA !!! Edytowane 19 Listopada 2005 przez BikerBo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 wow ! tylko co by mozna bylo w googlach koachanych wpisac ja pierdziele jest ! http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=31701 TyLkO jaK Sie PIsZE tO wYCHOdzi WlASNIe TAki teksT jAk wIdZIECIe (Duza maLa iTp) :( AHa NO I jeszczE Zeby Sie dalo TaKIe cos dO fOObaRa dac i zEBY Nie bylo wlaSnie TaKiego tEkstU poDczAs WprOwadZaNiA !!! Fajny BajeR, teRaz tYlKO kAtoda reagUJaCA na DzWiEK i DysKoTeKa W chaCIE :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 nIEzLE, ZAPROsZe ZnaJoMYCh NA IMpREZE zE SWIATELKAmI PoSZcZNYMI Z KlAwiATurY :) POZA tYM tO IDEalNy SPoSoB na PISANIE teKStOW W ELOMlODziEzoWym StYlU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Ha mi sie udalo :wink:. Znaczy sie u mnie na klawiaturze sa 4 diody ( Scroll, Caps, Num, oraz Office Lock), po prostu wylaczylem funkcje Caps'a, czyli w ogole sie nie zapala :). Ale pozostaje problem i pytanie, czy dalo by sie zamiast na capsa to na office dac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 ja chce takie do foobaRa ;( i zEbY nIe byLo taKieGo wIESNiAcKiego tekstu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 NO NIe ZŁE ALE TO NIE GRA Tak dObrZe W RYTM MUZYKi I DA SIE JESzCZe JAKOŚ wYLACZYĆ tE ŚMieSZnE NAPIiSY?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Mam myszke samsunga która miga jak strobo :) A dlatego że blat po którym jeździ jest oklejony drewno podobnobny badziewiem symulujacym sosne jak sie dobrze ustawi myche to podświetlenie scrolla zaczyma migać 4 6 razy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 ja mam myszke creativa z niebieska dioda, ja zrobic zby mrugala do muyzki :D ozlocil bym was :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 u mnie ta dioda sie zepsuła i sama miga bez składu i lądu :wink: ale mozesz rozkręcić myche i zdjać papierek albo cuś co izoluje czerwoną diode zeby nie waliła światlem po wnętrzu myszy i będzie ładnie świecić i dzialać(mam już tak ponad pól roku i dziala) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 nie rozumiesz mnie aka :D ja mam w myszce diode optyczna i dodatkowa niebieska ktora swieci caly czas :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) A co do pisanie z migającymi diodami w rytm muzyki to u mnie jest to nie możliwe bo mam taką klawiature laptopową bez klawiatury numerycznej ! gdy sie num lock włącza to pisze cyferki :D i jakies dziwne znaczki Edytowane 20 Listopada 2005 przez Jaro830628 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...