Skocz do zawartości
BikerBo

Diody Klawiatury W Rytm Muzyki

Rekomendowane odpowiedzi

da sie zrobic zeby diody klawy migaly w rytm muzyki (diody num, scroll i caps lock) jest jakies rogram, bo wiem ze te diody mozna samodzielnie swiecic i gasic z windy, bo juz mialem program ktory nimi swiecil podczas otrzymywania wiadomosci z komunikatora :D jak to zeobic zeby tak szpanersko dawaly do muzyki o ile sie da ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow ! tylko co by mozna bylo w googlach koachanych wpisac

ja pierdziele jest !

http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=31701

TyLkO jaK Sie PIsZE tO wYCHOdzi WlASNIe TAki teksT jAk wIdZIECIe (Duza maLa iTp) :(

AHa NO I jeszczE Zeby Sie dalo TaKIe cos dO fOObaRa dac i zEBY Nie bylo wlaSnie TaKiego tEkstU poDczAs WprOwadZaNiA !!!

Edytowane przez BikerBo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow ! tylko co by mozna bylo w googlach koachanych wpisac

ja pierdziele jest !

http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=31701

TyLkO jaK Sie PIsZE tO wYCHOdzi WlASNIe TAki teksT jAk wIdZIECIe (Duza maLa iTp) :(

AHa NO I jeszczE Zeby Sie dalo TaKIe cos dO fOObaRa dac i zEBY Nie bylo wlaSnie TaKiego tEkstU poDczAs WprOwadZaNiA !!!

Fajny BajeR, teRaz tYlKO kAtoda reagUJaCA na DzWiEK i DysKoTeKa W chaCIE :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha mi sie udalo :wink:. Znaczy sie u mnie na klawiaturze sa 4 diody ( Scroll, Caps, Num, oraz Office Lock), po prostu wylaczylem funkcje Caps'a, czyli w ogole sie nie zapala :). Ale pozostaje problem i pytanie, czy dalo by sie zamiast na capsa to na office dac :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie ta dioda sie zepsuła i sama miga bez składu i lądu :wink:

ale mozesz rozkręcić myche i zdjać papierek albo cuś co izoluje czerwoną diode zeby nie waliła światlem po wnętrzu myszy i będzie ładnie świecić i dzialać(mam już tak ponad pól roku i dziala)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do pisanie z migającymi diodami w rytm muzyki to u mnie jest to nie możliwe bo mam taką klawiature laptopową bez klawiatury numerycznej ! gdy sie num lock włącza to pisze cyferki :D i jakies dziwne znaczki

Edytowane przez Jaro830628

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi