Gość Bari Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Witam - mam pytanie ponieważ mam zasilacz 300 W a teraz mam zamiar kupić kart.graf radeona 9800 pro czy bede musiał kupić też zasilacz?? Prosze o w miare możliwości szybką odpowiedz na PW lub gg 5314249 lub tutaj :] pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Wszystko zależy od producenta zasilacza którego posiadasz- jeśli to codegen/rubikon/tracer/itp to może nie podołać (albo podoła ale w każdej chwili bez wyraźnej przyczyny padnie). Jeśli to np fortron lub delta to spoko- da radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Na Zasilaczu pisze tak: EPS-300 ATX ver 2.03 ?? wiec jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyga Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 dokładnie nie wiem co to za firma ale chyba to nic dobrego więc lepiejk nie ryzykowac i wymienić zasiłkę na coś lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 hmm tylko ze kiedys jak kupilem semprona 2200 + plyte glowna to byl ten zasilacz i zmienilem na athlona 64 3200 i nowa plyte glowna i wytzymuje wiec omze przynajmniej pochodzi ten Radek bo nie bede mial kasy na nowy zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 J4ednak musze kupić zasilacz czy ten bedzie dobry |?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72191878 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Tak, dobry, ale lepszym (cichszym) wyborem będzie Delta 350W, najtaniej ma ją użytkownik Mix-Rtv na allegro, tylko aktualnie nie ma aukcji, napisz do niego może ci sprzedadzą poza allegro (50zł). http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69664165 Edytowane 20 Listopada 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 To zasilacz Essuna, kiedyś sygnowany nazwą Feel. Miałem taki. Ma mocy realnej około 230-240W. Radzę zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...